Cati bani castiga Leonard Doroftei in Canada.

Leonard Doroftei a plecat in Canada, alaturi de familie, in luna octombrie a anului 2019. Fostul boxer duce o viata linistita peste Ocean si a reusit sa-si deschida propria sala si antreneaza.

Leonard Doroftei este antrenor de box si si-a deschis propria sala in Canada, care ii aduce venituri considerabile.

”Lucrez de luni pana luni, fara pauza. Castig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni (3.400 – 4.000 de euro) pe luna”, a spus Leonard Doroftei.

Acesta si-a adus aminte si de momentul in care a fost numit ”cersetor” in Romania si a plecat in Canada.

”Am avut nevoie de o schimbare. Nu ma regaseam, tot ce faceam era impotriva mea. Am stat de vorba cu niste ziaristi si a doua zi au scris ca sunt cersetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toata lumea a inceput sa ma faca cersetor. E dureros, e urat. Nu am cersit nimic.

Nu mai imi gaseam locul absolut deloc. M-a tras in jos locul acasa. Viata pe care am dus-o, de uzura, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem baiatul rau, dar eu n-am facut rau nimanui.

A trebuit sa fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viata copiilor, i-am dus in alta lume. Doar ca ei ma iubesc, suntem o familie si au inteles. O perioada, probabil. Va trebui sa iau o decizie cat de curand”, a declarat Leonard Doroftei, citat de GSP.ro.

Fostul boxer a dezvaluit ca ar vrea sa se intoarca in Romania pentru copii. Fiica lui, Vanessa, nu se regaseste in Canada si vrea sa urmeze facultatea de medicina in tara natala.

”Fetita e in ultimul an la colegiu si vrea la medicina. Ea nu s-a regasit aici, sta de patru ani in casa. Sta numai in camera. Singura ei vacanta e cand merge in Romania. Vrea sa dea la Medicina, acasa.

Fiul meu Alex e cu IT-ul. Cat a fost in Romania s-a intretinut singur, a facut facultatea, e inginer. Cand a venit aici, si-a gasit de lucru inca din prima saptamana, a inceput sa faca bani de acasa. Adrian e manager, e bine si el. In tara s-a scris ca e milionar, dar nu e chiar asa. Sunt baieti asezati. Au apartamentul lor, au investitiile lor”, a transmis Leonard Doroftei.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro