CATI BANI FACE SELLY DIN YOUTUBE, IN 2024?

Selly s-a dat de gol in direct pe YouTube! Vloggerul in varsta de 22 de ani a dezvaluit, fara sa vrea, cati bani castiga lunar din YouTube. Ce sume ametitoare ii intra in cont?

Andrei Selaru, cunoscut sub numele de Selly, este cel mai urmarit vlogger de la noi din tara. Tanarul in varsta de 22 de ani este urmarit de 3,41 milioane de oameni pe YouTube, platforma care ii aduce cele mai mari venituri. De asemenea, youtuberul este foarte activ si pe celelalte retele de socializare, pe Instagram fiind urmarit de 1,9 milioane de persoane, iar pe TikTok de 1,6 milioane.

Posteaza vlogguri inca de la varsta de 12 ani si este apreciat de milioane de tineri. De-alungul timpului, Selly a cochetat si cu televiziunea, prezentand la Prima TV emisiunea „Selly Show”. Din pacate, formatul nu a avut succesul la care se astepta, oprindu-se din difuzare dupa doar cateva editii.

Pana acum, Andrei Selaru a fost destul de discret in legatura cu sumele care ii intra in cont din crearea de continut. La inceputul acestei saptamani, Selly s-a dat de gol in direct cu suma pe care o castiga din YouTube. Totul a avut loc chiar in timpul premierei de la BuzzHouse, emisiune in care mai multi creatori de continut au trecut prin probe de foc pentru marele premiu de 5.000 de euro. Vloggerul a preluat anul acesta formatul emisiunii de la colegul si vechiul sau prieten Gami OS.

In timpul transmisiunii live, Selly a uitat sa opreasca share screen-ul care le permitea spectatorilor sa vada ce face pe calculator. Asta le-a permis oamenilor sa vada suma care i-a intrat vloggerului in cont in ultimele 28 de zile din Youtube. Asadar, acesta a castigat 35.000 de euro. Mai exact, este vorba de suma de 35.592,97 de euro. Dupa ce a facut gafa, o persoana din echipa lui i-a atras atentia, el a reactionand: „Top, lasa, cifre bune!”.

Cu toate ca a aratat cat castiga, internautii nu l-au criticat, chiar avand doar cuvinte de lauda la adresa lui. Multi au spus ca se bucura pentru acesta, mai ales ca a muncit mult ca sa ajunga aici.

„Doar din reclame, el face minim 100k pe luna , ma bucur pt el merita ca a muncit, bravo Selly!”, „Si ce ? Este munca lui de ani de zile , respect lui”, „De parca nu e omul care ofera unu dintre cele mai multe content uri din Romania”, sunt doar cateva dintre comentariile de lauda la adresa vloggerului.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro