CE CADOU I-A FACUT ARIS ERAM IUBITEI LUI, LAURA GIURCANU

Competitia America Express i-a apropiat destul de mult pe Laura Giurcanu si Aris Eram. Chiar daca au facut parte din echipe diferite, cei doi au reusit sa creeze o conexiune speciala, care pare sa se materializeze catre o relatie. Dupa ce au jucat marea finala impreuna la Antena 1, cei doi concurenti au ramas cat se poate de apropiati si chiar au decis sa se cunoasca mult mai bine. Acestia au bifat cateva aparitii impreuna, iar acum Aris a dezvaluit si ce cadou i-a facut iubitei sale.

Dupa ce s-au intors de la America Express, Laura Giurcanu si Aris Eram nu au rupt legaturile, ci din contra, l-au sudat mai tare. Cei doi au fost surprinsi impartasind cateva momente intime, pecetluite cu sarutari pasionale. Desi acestia nu au confirmat inca relatia, pentru toata lumea este clar ca formeaza un cuplu. Iar recent, Aris Eram s-a dat, din nou, de gol. Ce cadou i-a facut acesta Laurei Giurcanu?

Asa cum spuneam, in cadrul competitiei America Express, Aris Eram si Laura Giurcanu s-au apropiat destul de tare si au pastrat legatura si in spatele camerelor de filmat. Cei doi apar tot mai des impreuna, iar recent o noua apropiere a celor doi a pus pe toata lumea pe ganduri.

La inceput de an, fiul Andreei Esca a facut retrospectiva lui 2023 si a ales cele mai importante momente ale anului, pe care le-a impartasit cu urmaritorii sai din mediul online. Printre altele, evident, ca s-a numarat si o fotografie cu Laura Giurcanu.

Mai exact, Aris apare alaturi de iubita si sora sa, iar cei din mediul online au observat un detaliu interesant. In fotografia cu pricina, Laura Giurcanu poarta tricoul pe care Aris Eram l-a purtat de multe ori in cadrul competitiei. Este vorba despre un tricou negru, cu inscriptia „Calmeaza-te, Alexia!”. Se pare ca Aris i-a daruit tricoul sau Laurei Giurcanu, iar aceasta il poarta cu mandrie.

Desi pentru toata lumea este foarte clar ca intre Laura Giurcanu si Aris Eram s-a infiripat ceva, cei doi inca nu si-au asumat relatia in spatiul public. Acestia au fost surprinsi de nenumarate ori impreuna, chiar si sarutandu-se, insa pentru moment au ales sa nu vorbeasca despre legatura lor.

In urma cu ceva timp, in cadrul unui eveniment la care au participat ambii, Laura Giurcanu incerca sa ascunda apropierea dintre ea si Aris, insa multe lucruri o dau de gol. Ramane de vazut cand cei doi isi vor face publica legatura.

„Nu, nu cred, chiar, n-am vazut! (n.r. despre imaginile cu ea si Aris Eram sarutandu-se). Eu nu am un partener, asa ca am venit singura in aceasta seara. Eu sunt singura singurica”, declara Laura Giurcanu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro