CE S-A INTAMPLAT DUPA CE ACESTI DOI ROMANI AU MANCAT SLANINA SI AU BAUT PALINCA, PE O PLAJA DIN DUBAI

Doi romani au reusit sa atraga atentia pe retelele de socializare, dupa ce s-au filmat in timp ce se infrupta din slanina si cate-un paharel de palinca, direct pe o plaja din Dubai! Imaginile s-au viralizat, iar cei doi romani au reusit sa ofere un „spectacol culinar” de nota 10. Vezi mai jos detaliile!

Doi romani au servit slanina si palinca, direct pe o plaja din Dubai. Aflati pe nisipul fin din Emiratele Arabe Unite, romanii si-au pus o mica masa romaneasca, la soare, si au servit preparatul delicios. De altfel, pentru a marca acest moment, s-au filmat in timp ce taie tacticos slanina pe masuta si aseaza bucatelele pe tocator.

De altfel, din micutul meniu nu au lipsit carnatii la borcan, painea si ceapa. Romanul si-a invitat partenera la degustare, direct pe plaja din Dubai.

Imaginile incarcate pe platformele de socializare s-au viralizat rapid. Cei doi romani s-au asezat unul langa altul si au inceput sa deguste, rand pe rand, din preparatele romanesti. Sticla cu palinca nu a lipsit din acest meniu traditional, iar romanul isi aminteste ca a primit-o in urma participarii la o nunta. Utilizatorii s-au aratat amuzati de acest moment, luand in considerare ca bucatele romanesti sunt servite pe plaja, in Dubai. Videoclipul poarta numele de „Ardeleanul in Dubai”. Videoclipul a strans mii de comentarii, dar si aprecieri din partea utilizatorilor.

„Perfect… foarte bine faceti. Si eu o sa fac la fel. Sunt nascut in Ardeal, locuiesc in Germania”, „Pita aia traditionala face toti banii! Ca Sushi cu caltabos”, „Sa fie de bine!”, „Pofta sa ai!”, sunt cateva dintre miile de comentarii.

De altfel, vazand ce popularitate are videoclipul pe internet, romanul a transmis un mesaj.

„Va salut cu respect pe toti care sunteti de acord si va multumesc pentru gandurile bune, iar rautaciosii sa rabde foame???”, a scris romanul care s-a infruptat din delicatesele romanesti, in Dubai.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro