Cine este Ronald Gavril, noul iubit al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a surprins pe toata lumea cand s-a afisat alaturi de noul ei iubit, boxerul roman Ronald Gavril. Cei doi au petrecut trecerea dintre ani in Las Vegas.

Recent, aceasta a plecat in SUA, acolo unde a petrecut sarbatorile de iarna. Totodata, aceasta a aparut tot mai des in preajma lui Ronald Gavril, semn ca intre ei este ceva mia mult decat o simpla relatie de prietenie.

Ba mai mult, cei doi au fost nasi pentru un cuplu care si-a unit destinele in Las Vegas.

Ronald „The Thrill” Gavril, in varsta de 37de ani, practica boxul la categoria semigrea, avand un palmares de 24 de victorii (19 prin KO) si 3 infrangeri, niciuna prin KO. El lupta in America de Nord, in State si in Mexic, si a castigat cele doua lupte pe care le-a avut in 2023.

Averea lui, conform informatiilor din State, s-ar ridica undeva la 5 milioane de dolari, potrivit gsp.ro.

Este nascut pe 10 iulie 1986, la Bacau, in Romania. A fost legitimat la clubul CSM Bacau cu care a castigat medalia de aur la Cupa Romaniei la box in 2009 si a cucerit de doua ori competitia internationala „Centura de Aur”. Ronald Gavril, care a boxat la categoria mijlocie, a fost medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de Cadeti in 2003 de la Cagliari.

In 2011, Ronald Gavril a trecut la boxul profesionist si in primul sau meci, pe 1 decembrie 2011 la Costa Mesa, California, l-a invins pe Gilbert Gastelum prin KO tehnic. In luna mai 2012, Gavril s-a mutat la Las Vegas, unde locuieste in prezent. Floyd Mayeather si Leonard Ellerbe l-au remarcat pe Ronald in timpul sesiunilor sale sparring de la Clubul de box Mayweather si i-au propus sa semneze un contract cu agentia de impresariat sportiv Mayweather Promotions. Contractul a fost semnat in martie 2013.

Anul 2024 a inceput mai bine cum nu se putea pentru Anamaria Prodan. Impresara este in culmea fericirii, in sfarsit si-a gasit linistea in bratele barbatului mult iubit. Se pare ca aceasta traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de boxerul roman Ronald Gavril. Imaginile cu cei doi din aceste zile vorbesc de la sine.

„Cu ochii doar spre viitor asteptam anul nou! Va doresc un an plin de lumina, sanatate si impliniri! Eu sunt Anamaria Prodan iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris impresara, alaturi de o fotografie in care sta extrem de comod alaturi de sportiv.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro