Cristina Pucean, cu burtica de gravida pe TikTok

Cristina Pucean a starnit val de reactii in mediul online, asta dupa ce s-a afisat cu burtica de gravida. Bogdan de la Ploiesti a fost cel care a filmat-o.

Dansatoarea si-a luat fanii de pe TikTok prin surprindere cu un videoclip in care pare a fi insarcinata.

Cristina Pucean si Bogdan de la Ploiesti formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, viata lor amoroasa fiind destul de mediatizata.

Recent, admiratorii celor doi au ramas socati, asta dupa ce celebra dansatoare s-a afisat pe internet cu burtica de gravida.

Bogdan de la Ploiesti si partenera lui au plecat in vacanta si se tin de glume.

„Acel moment cand stai prea mult in vacanta”, a scris Cristina.

Pe pagina sa de TikTok, Cristina Pucean a publicat un filmulet in care apare avand burtica de gravida, desi multi s-ar fi bucurat sa o vada pe dansatoare in aceasta ipostaza, ei bine, spre dezamagirea tuturor, este doar un efect care o face sa para insarcinata.

Reactiile din partea internautilor nu au intarziat sa apara:

„Baiat este/ Sarcina usoara/ Doamne ajuta! Sa fiti sanatosi/ Sa fie intr-un ceas bun/ Ai reusit!!/ Asteptam un Bogdan Junior sau o Cristina/ Mama, ce frumoasa esti graviduta. Nu stiam ca vine bebe”, sunt cateva dintre mesajele pe care i le-au lasat fanii Cristinei Pucean, la postarea in care parte a fi insarcinata.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro