Cristina Pucean s-a ales cu un val de critici dupa ce s-a afisat intr-o rochie cu insertii transparente

Cristina Pucean stie cum sa atraga toate privirile la petreceri. De cele mai multe ori, dansatoarea isi alege rochii mulate si decoltate. Cele mai noi imagini, in care apare la bratul lui Bogdan de la Ploiesti, au stanit nu doar laude, dar si critici din partea urmaritorilor ei.

Bogdan de la Ploiesti si Cristina Pucean formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul romanesc. Intre cei doi au mai existat neintelegeri, dar acum pare ca se iubesc neconditionat si nu se tem sa arate acest lucru in spatiul public, cu toate ca uneori primesc si comentarii negative.

Recent, cei doi au participat la un eveniment si s-au gandit sa-si asorteze tinutele. Bogdan de la Ploiesti a purtat un costum negru cu dungi aurii, iar Cristina Pucean a ales o rochie aurie cu insertii transparente. Modelul decoltat nu a fost pe placul unor fani, care i-au adus critici:
„Prea vulgara”, „Fereasca Dumnezeu”, „Esti frumoasa! De ce e mult, e mult!”, „Vai de capul meu…”, „Bina Cristina, esti ok, dar opreste-te. Daca nu,explodezi…”, „Costumul lui Bogdan zici ca este pijama”, sunt doar cateva dintre reactii. Sunt impreuna mai bine de un an si deja se gandesc sa faca pasul cel mare. Interpretul Bogdan de la Ploiesti a dat de inteles ca isi doreste sa o ceara de sotie pe Cristina Pucean, dar planuieste un moment special.

„Asteptam momentul acela…cel mai frumos, ca nu pot sa o cer pe fata asta frumoasa asa, oricum…Sa nu-l uite niciodata”, a marturisit el in platoul La Maruta.

sursa: perfecte

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro