Cum arata Cristina Pucean fara extensii.

Cristina Pucean a aparut intr-o filmare pe TikTok, fara extensii. Fanii nu au fost foarte incantati de modul in care arata vedeta si i-au lasat zeci de comentarii negative la postare.

?Cristina Pucean este una dintre cele mai cunoscute dansatoare din Romania, aceasta facandu-se remarcata pentru prima data in 2020, atunci cand a aparut pe scena Romanii au talent. De atunci, diva a strans o comunitate mare de fani, care ii urmaresc activitatea si o sustin in cariera.

Totusi, exista si momente in care iubita lui Bogdan de la Ploiesti este aspru criticata. Acest lucru s-a intamplat si zilele trecute, cand Cristina Pucean a aparut fara extensii, intr-o filmare pe TikTok. Vedeta se afla la stilistul Bassam Dabbas cand s-a filmat videoclipul. 

@bassamdabbas @CRISTINA PUCEAN #fy #fyy #bassam #3 ? sunet original – Vasia?


Dupa ce a iesit din mainile stilistului, Cristina Pucean arata absolut spectaculos, insa pana in acel punct, fanii au reactionat la parul ei natural:

„Sa inteleg ca isi pune peruca cand se duce la o nunta sa danseze”; „Eram geloasa pe parul ei”; „Doamne, ce are Cristina?”; „Deci nu este ce pare!”; „Chiar nu are parul lung? Nu pot sa cred!”; „Frumoasa rau fara filtru”; „Ce par minunat are!”, „Doamne fereste!”, „E urata, ma!”, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro