CUM ARATA FATA LUI DRAGOS PATRARU, DE LA STAREA NATIEI.

Pe Dragos Patraru il cunoaste toata lumea. Prezentatorul emisiunii Starea Natiei este in lumina reflectoarelor de ani buni si s-a facut cunoscut publicului larg. Insa, putini sunt cei care cunosc detalii despre viata personala a acestuia. Jurnalistul are o familie frumoasa si doi copii de care este cat se poate de mandru. Recent, fiica acestuia a implinit 22 de ani, ocazie cu care Dragos Patraru a prezentat-o si fanilor sai din mediul online.

In primii ani ai tineretii, Dragos Patraru o intalnea pe Monica, femeia care avea sa ii devina sotie. Pe vremea cand avea 22 de ani, jurnalistul a decis sa se casatoreasca. De 24 de ani, cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste si au impreuna doi copii: Robert si Andreea. Acum, acestia au ajuns la varsta maturitatii si isi fac parintii mandri.

Desi Dragos Patraru se afla in lumina reflectoarelor, familia lui a stat departe de ea. Rare sunt momentele in care jurnalistul posteaza cate o fotografie cu familia sa, iar de obicei face asta doar atunci cand este ziua lor de nastere pentru a le urma „La multi ani”. La fel s-a intamplat si recent, atunci cand jurnalistul i-a luat prin surprindere pe urmaritorii sai din mediul online cu o fotografie in care apare alaturi de fiica lui.

Andreea si-a sarbatorit ziua de nastere, asa ca momentul a fost marcat de Dragos Patraru conform traditiei. Tanara a implinit 22 de ani si a fost sarbatorita asa cum se cuvine. Asa cum spuneam, tatal Andreei nu s-a dezis nici de aceasta data si a postat in mediul online o fotografie tata-fiica, pe care a insotit-o de mesajul: „Andreuca. Fata buna. 22”

Fanii din mediul online nu au ezitat si au apreciat imediat fotografia. Acestia i-au urat la randul lor Andreei toate cele bune si au complimentat-o pe tanara.

Fiica lui Dragos Patraru a ajuns la varsta de 22 de ani si pare ca vrea sa ii calce pe urme tatalui sau. Se pare ca tinerei ii place lumina reflectoarelor si se gandeste sa inceapa o cariera in televiziune, insa pentru moment nu si-a gasit cu adevarat chemarea.

„Ea poate are ceva in zona asta a televiziunii, ii place sa fie vazuta, observata, dar trebuie sa-si descopere o pasiune adevarata in domeniu, nu s-o faca pentru ca o fac eu sau pentru ca as putea eu s-o sprijin. Singura lectie pe care le-am predat-o amandurora si la care eu tin foarte mult e ca in viata trebuie sa faci doar ce-ti place”, declara in urma cu ceva timp Dragos Patraru.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro