Cum arata fosta iubita a lui Ronald Gavril.

Ronald Gavril a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor din Romania, dupa ce si-a oficializat relatia cu Anamaria Prodan. Inainte de a avea o relatie cu impresara, boxerul s-a iubit cu Elena, alaturi de care a stat patru ani.

Ronald Gavril traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Anamaria Prodan. Cei doi au petrecut Sarbatorile impreuna si par mai fericiti ca niciodata.

Inainte de a forma un cuplu cu impresara, boxerul a avut o relatie cu Elena Lungu, femeia care a avut un rol important in cariera de sportiv profesionist pe care Ronald Gavril si-a construit-o.

In anul 2017, in cadrul unui interviu acordat presei din Romania, Ronald si Elena spuneau ca se simt minunat in SUA, acolo unde au o viata linistita, in ciuda faptului ca sportivul devenise extrem de cunoscut.

„Cum e viata noastra in Vegas? Nu e atat de plina si zgomotoasa pe cat se vede in filme. Ducem mai degraba o viata linistita, intr-un loc verde, departe de zarva din centru, fara petreceri si excese, inconjurati de prieteni”, spuneau Ronald Gavril si Elena Lungu.

Elena Lungu a jucat un rol important in cariera lui Ronal Gavril, ea s-a ocupat de tot ce inseamna nutritie pentru sportiv si a avut grija ca acesta sa aiba la dispozitie cele mai bune diete pentru a putea face performanta.

La un moment dat, relatia lor a inceput sa nu mai functioneze, asa ca au decis sa mearga pe drumuri separate. Acum, Ronald Gavril iubeste din nou si este extrem de fericit alaturi de Anamaria Prodan.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro