Cum au fost surprinsi Laurentiu Reghecampf Jr. si Ronald Gavril.

Relatia Anamariei Prodan cu Ronald Gavril nu mai este un secret. Cei doi au inceput sa se afiseze tot mai des impreuna, iar spre surprinderea tuturor, sportivul se intelege de minune cu fiul impresarei, Laurentiu Reghecampf Jr.

Anamaria Prodan a sarbatorit Craciunul si Anul Nou in Las Vegas, alaturi de copiii sai, dar si de iubitul ei, Ronald Gavril. Impresara a preferat sa-si tina relatia departe de ochii curiosilor in tot acest timp.

Anamaria Prodan radiaza de fericire, semn ca si-a gasit linistea in bratele lui Ronald Gavril. Aceasta are numai cuvinte de lauda la adresa partenerului ei.

„Am hotarat cu copiii mei sa tinem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Ma sustine, este fericit pentru mine si eu sunt fericita ca am alaturi un barbat in adevaratul sens al cuvantului.

Este un barbat care nu a facut scoala pe strazi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la scoala, nu l-am invatat sa manance, sa se imbrace. Nu i-am construit eu cariera. E un barbat care el ma sustine pe mine si sa stii ca este minunat sa ai asa un om langa tine, pentru ca numai asa poti construi si sa traiesti viata frumos, demn, fara sa te rada lumea pe la colturi. Apreciez cel mai mult la el barbatia, grija fata de mine si de copiii mei, demnitatea, inteligenta, sarm. Sunt niste lucruri pe care un barbat adevarat trebuie sa le aiba.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult, o implinirea mai mare nici ca se putea, fiul impresarei, Laurentiu Jr., se intelege de minune cu Ronald Gavril. Cei doi s-au fotografiat impreuna, pe plaja, poza fiind facuta chiar de Anamaria Prodan.

Din imagine se poate observa ca Laurentiu Jr. si partenerul mamei sale sunt foarte apropiati. Ronald isi tine bratul pe umarul tanarului, semn ca se inteleg foarte bine.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro