CUM L-A UMILIT MIHAI BENDEAC PE GEORGE SIMION, LIDERUL AUR

Mihai Bendeac (40 de ani) a facut o ironie dura la adresa lui George Simion (37 de ani). Actorul a publicat un filmulet in care il umileste pe liderul AUR. Videoclipul a strans zeci de mii de aprecieri si sute de comentarii, majoritatea fiind in favoarea fostului jurat de la iUmor.

Mihai Bendeac este cunoscut drept o persoana asumata. Indiferent de duritatea replicilor sale, actorul nu se fereste sa spuna ceea ce gandeste. Recent, el a facut o ironie la adresa lui George Simion, in stilul umoristic, ce il caracterizeaza.

Fostul jurat de la iUmor a publicat un videoclip, pe retelele de socializare, in care il umileste pe liderul AUR. Actorul s-a filmat in timp ce scoate cateva pliante cu George Simion din casuta postala. In acel moment, Mihai Bendeac a avut o replica dura si ironica la adresa politicianului.

„Georgica, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca am terminat spectacolul, m-am oprit sa fac cumparaturile si uitasem sa imi iau hartie igienica. Doamne ajuta!”, a spus Mihai Bendeac intr-un filmulet postat pe contul sau de Instagram.

Postarea actorului a adunat aproximativ 13.000 de aprecieri si 300 de comentarii. Oamenii au reactionat intr-un numar foarte mare atunci cand au vazut cum l-a umilit Mihai Bendeac pe George Simion. Unii internauti l-au aprobat pe fostul jurat de la iUmor si chiar au facut diferite glume la adresa liderului AUR.

„Te banuiam eu ca traiesti in lux: sa te stergi cu aur…”/

„Aproape zilnic fac curat in cutia postala sa arunc aceste calendare cu fata distinsului domn, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie in campania electorala.”

„De acord, mi-ai dat idee, se pot folosi pe post de hartie igienica.”

„Maine o sa te stergi cu Sosoaca?”

„Daca nu ai folosit-o pe toata sa ne trimiti si noua, am ramas si noi fara…”

„Ma bucura ca nu te intereseaza politica.”

„Ce noroc pe altii, eu primesc pliante cu pizza.”

„Asa iubire mai rar intalnesti…”

„In sfarsit ceva funny!”

„De ce, mamica? Ca e bun calendarul!”

„Mare noroc!”, au fost cateva dintre reactiile internautilor la postarea fostului jurat iUmor.

Totusi, nu toti au ras la ironia actorului. Unii au fost deranjati de comentariul lui Mihai Bendeac. Un internaut i-a transmis ca are glume din anii ’70.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro