DANA ROBA, MISCARE NEASTEPTATA IN PROCESUL CU DANIEL BALACIU!

Astazi, 11 ianuarie, este o zi importanta pentru Dana Roba. Make-up artista o sa fie pusa, din nou, in fata fostului partener, cel care a incercat sa o omoare in urma cu doar cateva luni. Pentru confruntare, aceasta are mari emotii, insa s-a pregatit temeinic din timp. Mai mult, Dana Roba a facut o miscare neasteptata, de ultim moment, si este radicala in ceea ce priveste soarta lui Daniel Balciu, il vrea in spatele gratiilor pentru mult timp.

In luna iulie a anului trecut, Dana Roba a fost la doar un pas de moarte. Aceasta a fost batuta cu bestialitate de sotul sau, care i-a aplicat opt lovituri de ciocan in zona capului. La acel moment, medicii nu ii dadeau prea multe sanse de supravietuire, insa, din fericire, make-up artista a reusit sa scape cu viata. Acum, isi mai doreste un singur lucru si anume sa il vada pe cel care i-a facut atat de mult rau inchis. Iar pentru asta a luat o decizie radicala.

Dupa ce a incercat sa isi ucida sotia, Daniel Balaciu a fost retinut de oamenii legii, iar in curand soarta lui o sa fie stabilita. Insa, pana la deznodamantul final mai este nevoie de cateva infatisari la Tribunal. Una dintre ele are loc astazi, iar inainte ca aceasta sa se intample, Dana Roba a facut o schimbare importanta.

Make-up artista s-a pregatit temeinic pentru momentul in care o sa dea ochii cu fostul sot. Mai mult, aceasta a decis sa isi schimbe avocatul care a reprezentat-o pana acum si a apelat la serviciile unuia dintre cei mai buni avocati din Timisoara. Dana Roba isi doreste ca acela care a mutilat-o sa ajunga in spatele gratiilor si face tot ce tine de ea pentru a se asigura ca acest lucru se intampla.

„Mi-am schimbat si avocatul, este unul dintre cei mai buni pe penal, din Timisoara, si o sa fie bine. Dupa care o sa urmeze divortul unde o sa imi iau alti doi avocati, care o sa fie pe civil pentru a divorta.

Maine dimineata la ora 09:00 am proces cu Daniel. Aici se judeca pedeapsa lui pentru ce mi-a facut. Nu cred ca o sa fie multe infatisari in acest proces: probabil un termen maine, unul cu martori si inca unul cand judecatorul o sa dea sentinta finala in acest caz. Sper sa am puterea maine sa dau ochii cu el, pentru ca nu este usor sa te vezi cu calaul care a incercat sa te omoare cu ciocanul. O sa ma lupt sa ii dea condamnare. Il vreau dupa gratii, asta este logic”, a declarat Dana Roba, potrivit click.ro. Dupa teribilul incident ce a avut loc in vara anului trecut, Dana Roba a renovat integral apartamentul groazei, incercand sa scape de amintirile traumatice, insa acum isi doreste sa le mute pe fiicele ei de acolo. Make-up artista vrea sa scape de tot de cosmarul pe care l-a trait, asa ca a decis sa scoata apartamentul la vanzare, iar cu banii castigati isi doreste sa cumpere o casa, pentru ea si fiicele sale.

„As vinde apartamentul, cu tot cu mobila, cu suma de 100.000 de euro, ca sa le cumpar o casa, pe pamant, fiicelor mele, cu 2-3 camere si bucatarie, undeva, langa Timisoara, aproape de salonul meu de infrumusetare.

As vinde apartamentul mai degraba ca sa scape fetele mele de amintirea cumplita din acea noapte, in care tatal lor m-a adus in pragul mortii. Eu, personal, m-am mai obisnuit, pot dormi, am remobilat frumos, ca la hotel. La urma-urmei, in acest apartament sunt banii mei, munciti de mine”, a declarat Dana Roba, potrivit playtech.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro