DANI MOCANU, LA UN PAS DE INCHISOARE, DUPA CE A FOST ELIBERAT DIN ARESTUL LA DOMICILIUL!

In luna august 2022, Dani Mocanu a fost plasat in arest la domiciliu pentru mai bine de un an, dupa ce impreuna cu fratele sau – Nando si alti indivizi au batut cu bestialitate un barbat pana cand acesta a ajuns la spital cu fractura de craniu. In luna octombrie 2023, magistratii au decis ridicarea arestului la domiciliu si inlocuirea acestuia cu cea a controlului judiciar. Chiar si in aceste conditii, la finalul anului a fost la un pas de a ajunge in spatele gratiilor.

Dani Mocanu a petrecut mai bine de un an in arest la domiciliu. Recent, magistratii au decis mentinerea masurii preventive a controlului judiciar. Totodata, magistratii au respins cererea IPJ Arges – Serviciul Investigatii Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare prin care se cere schimbarea masurii controlului judiciar cu o masura preventiva mai dura, adica sa fie trimis din nou in arest.

Astfel, magistratii au ridicarea arestului la domiciliu si inlocuirea acestuia cu cea a controlului judiciar, iar Dani Mocanu a scapat de arest, insa are de respectat o serie de reguli pentru masura controlului judiciar: nu are voie sa ia legatura cu persoana vatamata sau cu familia acesteia, nu are voie sa depaseasca limita teritoriala a orasului si nu ii este permis sa comunice cu inculpatii din dosar.

(…) In temeiul art.215 alin.7 C.pr.pen., respinge ca nefondata sesizarea IPJ Arges – Serviciul Investigatii Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare de inlocuire a masurii controlului judiciar cu o alta masura preventiva mai grea, in ceea ce il priveste pe inculpatul Mocanu Daniel”, se arata pe Portalul Instantelor de Judecata.

Nu este prima data cand Dani Mocanu a scapat de arest. In anul 2017 a fost acuzat si cercetat pentru organizare de grup infractional, specializat in proxenetism, spalare de bani si trafic de persoane. Totodata, in anul 2020, cantaretul a fost cercetat pentru incitare la ura si discriminare, din cauza unei melodii pe care acesta a compus-o.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro