DANI OTIL SI SOTIA SA AU DORMIT TOT REVELIONUL IN MALDIVE

La trecerea dintre ani, vedetele din Romania au petrecut pe cinste. Unele au facut prezenta in cluburile de fite, altii au plecat in vacante exotice, dar toti s-au distrat de minune. Din a doua categorie au facut parte si Gabriela Prisacariu si Dani Otil, cei doi plecand in vacanta in Maldive. Insa, chiar daca au decis ca vor petrece Anul Nou pe plaja, in nisipul cald, acestia au reusit cumva performanta de a rata Revelionul.

Dupa un an greu si destul de obositor, Gabriela Prisacariu si Dani Otil au decis ca este timpul pentru o vacanta. Asa ca la final de an, cei doi si-au facut bagajul si au plecat in Maldive, acolo unde planuiau sa sarbatoreasca Revelionul. Insa, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ.

Asa cum spuneam, Dani Otil si Gabriela Prisacariu au decis ca merita o vacanta lunga la final de an. Cei doi isi imaginau ca o sa aiba un concediu linistit, lipsit de peripetii, insa nu a fost asa. Mai intai, cei doi s-au confruntat cu cateva probleme la aeroport si asta pentru ca bagajul lui Dani Otil s-a pierdut.

Mai apoi, cand au ajuns in Maldive, Dani Otil si Gabriela au fost intampinati de o ploaie torentiala, care le-a cam anulat planurile. Insa, cireasa de pe tort a fost faptul ca acestia au ratat Revelionul. Obositi dupa un an intreg de munca, dar si extenuati de peripetiile de pe drum, cei doi soti au decis ca inainte de a incepe petrecerea de Revelion sa traga un pui de somn.

Doar ca somnul nu a fost un „pui”, ci mai degraba un maraton. Cuplu a dormit de la ora 21 pana a doua zi la ora 10. Atunci cand s-au trezit au avut parte de un soc, insa nu s-au suparat prea tare pentru ca au ratat Revelionul, ci s-au bucurat ca somnul bun le-a incarcat bateriile, putandu-se bucura de restul zilelor de vacanta.

„La multi ani!!! Am dormit de la ora 21 pana la ora 10. A fost un an greu 2023”, a scris Gabriela Prisacariu, in mediul online, facand haz de necaz.

Imediat dupa ce s-au trezit din lungul somn, Dani Otil si Gabriela au iesit la distractie. Cei doi au facut prima oprire la un bar, asa ca au dat startul petrecerii de Revelion pe care au ratat-o. Gabriela Prisacariu a imortalizat momentul si l-a prezentat si fanilor din mediul online, care au reactionat imediat. Unii dintre acestia nu au fost prea draguti, facand diverse ironii pe seama tinutei aleasa de partenera matinalului. „Mai Papa si Tu Niste Carnati si Jumeri… Iti cad Pantalonii De pe Tine / Ma mamaie! Pune mana si mananca ceva ca nu mai stau pantalonii pe tine si te trage la sale! / Stiti ce frumos e in Romania? Bate vantul asa tare, cum sa mergeti acolo cu atata nisip, soarele ala prea puternic, vai, nu as pute”, au fost unele din comentariile oamenilor din mediul online.

De cand au devenit parinti, programul Gabrielei Prisacariu si a lui Dani Otil este unul destul de incarcat. Pe langa viata profesionala, cei doi se ocupa indeaproape si de micutul Tiago, fapt ce le consuma multa energie si face aproape inexistent timpul petrecut in doi.

Asa ca matinalul de la Antena 1 si partenera sa au stabilit o regula clara, care sa le permita sa se mai bucure si unul de altul. Astfel, regulat, cei doi isi planuiesc cate o mica vacanta, de doar cateva zile, in care sa fie numai ei doi.

„Noi avem, cumva, o regula nescrisa. O data la o perioada ne luam un weekend sau cateva zile doar pentru noi doi si simt din plin acel timp. Va dati seama ca il iubim pe Tiago de suntem lesinati, dar conteaza extrem de mult acele cateva zile sa fie doar pentru noi doi. Acasa ne intalnim, dar nu avem timp de noi”, a marturisit Gabriela Prisacariu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro