De ce a pozat Loredana Groza in Playboy, dupa ce a devenit mama

De ce a pozat Loredana Groza in Playboy. Loredana Groza este o artista desavarsita, care a reusit sa-si pastreze relevanta de-a lungul anilor, datorita creativitatii si a capacitatii sale de a se reinventa. Loredana Groza a vorbit despre momentul in care a filmat aproape topless in filmul „A doua cadere a Constantinopoului”, cat si despre aparitia in Playboy, dupa ce a dat nastere fiicei sale.

Loredana Groza, 53 de ani, si-a asumat dintotdeauna schimbarile riscante pe care le-a facut in cariera. Vedeta reuseste sa capteze atentia publicului, fiind una dintre cele mai longegive artiste din showbiz. Loredana Groza a facut furori la inceputul anilor ’90, cand si-a aratat sanii in filmul „A doua cadere a Constantinopolului”. Ani mai tarziu, dupa ce a devenit mama unei pe nume Elena, artista a decis sa pozeze in ipostaze provocatoare pentru revista Playboy. Desi a fost considerat un gest scandalos la vremea aceea, Loredana a reusit sa sfideze prejudecatile. Iata ce a marturisit artista!

Invitata in podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu’, Loredana Groza a vorbit despre aparitia ei in revista Playboy, la scurt timp dupa ce a nascut-o pe fiica ei, Elena. Loredana Groza spune ca a acceptat propunerea pentru a demonstra ca o femeie isi poate exprima in senzualitatea, chiar daca a devenit mama. Cantareata a mentionat ca a realizat o sedinta foto eleganta si artistica si ca nu regreta.

„Incepusem sa observ in societatea din Romania ca daca ai nascut, daca ai trecut de 30 de ani, gata, esti batrana. Am spus: „Uite, e un mod de a spune o opinie despre asta si de a le ajuta pe alte femei care sunt ca mine sa nu se lase coplesite de aceasta idee’. A fost o chestie artistica, nu a fost nimic vulgar, in Santorini. 250.000 de copii vandute. Pentru o revista in Romania este o cifra mare’, a mai spus.

Loredana Groza a intrigat prima data publicul roman cand a fost de acord sa apara aproae topless in filmul „A doua cadere a Constatinopolului”. La momentul respectiv era un act extrem de riscant pentru o femeie sa apara in ipostaze sexy. Chiar inainte sa filmeze scena respectiva, Loredana Groza fusese fotografiata de paparazzi in Italia, la plaja, topless.

„Mi-a fost rusine sa mai ies pe strada la Onesti. Toata lumea vorbea despre chestia asta. Catavencu publicase pe prima pagina. Cand am vazut ca trebuie sa filmez scena respectiva, i-am zis regizorului Mircea Muresan ca eu nu o sa apar topless. „Am o alta idee, ca sa nu fie nici ca voi. Sa fie mai misterios, o sa-mi pun o camasa alba si o sa ies din apa.’ O idee de 10 ori mai misto. A fost sexy, da’, a mai povestit Loredana Groza, in podcastul lui Mihai Morar.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro