EVA L-A LASAT FARA CUVINTE PE CATALIN.

Eva Maruta este in centrul atentiei in aceasta perioada, dupa succesul filmului „Tati part-time”, unde joaca rolul principal. Ea nu a surprins doar oamenii din jurul ei, ci si pe propriul tata. Catalin a povestit cum l-a lasat fiica lui fara cuvinte.

Fiica Andrei si a lui Catalin se bucura de un real succes dupa premiera filmului „Tati part-time”. Totusi, mezina familiei Maruta a avut parte si de rautati. Unii oameni au avut comentarii la adresa ei total deplasate, insa tatal sau a aparat-o. Mai mult decat atat, vedeta Pro TV a povestit in ce ipostaza neasteptata a surprins-o pe Eva.

Filmul „Tati part-time” are un adevarat succes in cinematografe, iar Eva Maruta, in rol principal, a demonstrat ca a fost inzestrata cu talent actoricesc. Nu doar pozitia parintilor sai a ajutat-o sa devina cunoscuta, ci si calitatile sale.

Intrebat cum a ajuns fiica lui sa se descurce atat de bine in ipostaza de actrita la o varsta atat de frageda, Catalin Maruta a explicat ca a fost total surprins de ea pe platourile de filmari. Fetita a reusit sa il lase fara cuvinte pe tatal ei, fiind extrem de responsabila si dedicata meseriei.

„Sa stii ca eu mi-am descoperit copilul pe platourile de filmare si cand spun chestia asta, o spun cu maxima responsabilitate. Eva mergea pe platourile de filmare fara sa intarzie un minut, intotdeauna era extrem de responsabila. Stie pe nume toti oamenii care lucreaza in acest proiect, cu toti avea cate un dans, cate un salut specific.

Acum am descoperit seriozitatea ei la nivelul asta, implicarea ei, dorinta ei de a fi totul perfect. E incredibil si ma bucur mult de tot ca a reusit sa faca proiectul asta.

Chiar am descoperit-o, tu stii ce copil ai acasa, dar cand il vezi plecat un pic in lume si cand il vezi cum se comporta acolo, cum se descurca si ce lucruri face, te indrepti putin si zici OK, perfect, stai un pic, ca nu mai e chiar copilul ala”, a declarat Catalin Maruta

Premiera de gala a filmului „Tati Part-Time” a avut loc la finalul lunii decembrie. Toata familia a fost alaturi de Eva. Atat parintii ei, Andra si Catalin Maruta, cat si fratele sau, David, au sustinut-o pe mezina familiei in cadrul acestui proiect. Asadar, vedeta Pro TV a recunoscut ca emotiile au fost la cote maxime la prima proiectie a filmului.

„Raspunsul este din suflet «DA», pentru ca e primul proiect al Evei de asemenea anvergura si ea are emotii. Imi doresc foarte tare ca oamenii sa se bucure de acest film si sa o vada pe ea exact asa cum este si sa transmita aceeasi energie pe care a avut-o pe platourile de filmare.

Si, de ce nu, lumea cand va veni in cinematografe, sa zica ba, a meritat, un film care ne-a facut sa ne gandim si la copilarie, sa ne gandim si la ce se intampla in ziua de astazi. E o lupta intre parentingul old si new.”, a mai spus Catalin

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro