Fiul lui Culita Sterp a inghitit un pumn de pastile.

Culita Sterp le-a povestit fanilor sai cum si-a surprins fiul in timp ce manca mai multe medicamente. Artistul a filmat momentul, iar micutul Milan parea extrem de fericit si mandru de isprava pe care a facut-o. Ulterior, internautii au inceput sa isi puna tot felul de intrebari cu privire la starea copilului, iar cantaretul a lamurit situatia.

Culita Sterp a avut un soc in momentul in care si-a gasit fiul in bucatarie, cu un borcanel din plastic alaturi, in care se aflau vitamine pentru copii. Gustul de capsuni l-a cucerit imediat pe micut, astfel a decis sa manance mai multe pastile decat era indicat.

Artistul a surprins momentul in care Milan tinea in mana suplimentele. Fara sa stea deloc pe ganduri acesta si-a certat fiul, dar in acelasi timp i-a explicat si pericolul la care se expune. Chiar daca au un gust pe care cel mici il pot confunda usor cu cel al bomboanelor, vitaminele nu sunt bune pentru a fi luate in doza mare.

Un exces de consum de vitamine pot genera probleme sau dereglari de sanatate, care sunt cunoscute sub denumirea de toxicitatea vitaminelor sau hipervitaminoza, conform reginamaria.ro.

Culita Sterp: „L-am gasit aici sub masa, cu asta de vitamine, eu mancam in bucatarie si era cu ea in mana. Cate vitamine ai luat?

Milan: „Multe, multe!”

Culita Sterp: „Multe ai luat?! Astea nu sunt bune sa le iei multe, numai una trebuie sa iei. De aia nu mai ziceai tu nimic? Erai sub masa aici? Pfoaa… si cate ai luat? Copile, copile… Da capacul aici! Vrei sa ma supar pe tine, sa nu mai vorbesc cu tine? Nu te mai iau in vacanta! Da capacul! Plec fara tine in vacanta, numai eu cu mami si tu ramai acasa. (n. ed. Milan raspunde afirmativ) Esti sigur? Da capacul, nu ma enerva! (n. ed. Milan si Culita incep sa se amuze de situatie) Bine, nu mai vorbesc cu tine.”

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro