Florin Salam, acuzat ca a batut o femeie, intr-un hotel din Capitala.

Anul 2024 incepe cu probleme pentru Florin Salam, dupa ce a fost acuzat ca a batut o prostituata, intr-un hotel din Bucuresti. Artistul s-a ales cu dosar penal si va trebui sa dea o explicatie pentru ceea ce s-ar fi intamplat.

?Conform informatiile transmise de Politia Capitalei, totul s-ar fi intamplat chiar in prima zi a anului, pe data de 1 ianuarie. Politistii de la Sectia 1 Politie au fost sesizati printr-o plangere scrisa cum sa o femeie, in varsta de 23 de ani, ar fi fost agresata de un barbat de 44 de ani, in jurul orei 18:30. Cercetarile continua sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

„La data de 1 ianuarie 2024, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 1 Politie au fost sesizati, prin plangere scrisa, de catre o tanara, in varsta de 23 de ani, cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 18.30, in timp ce se afla intr-o camera din incinta unui hotel, situat in Sectorul 1, ar fi fost agresata fizic de catre un barbat, in varsta de 44 de ani. In cauza, a fost intocmit un dosar penal si au fost efectuate verificari la adresa mentionata, in vederea administrarii probatoriului. Cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Sectiei 1 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, anunta Politia Capitalei.
Potrivit surselor judiciare, totul s-ar fi intamplat intr-un hotel din centrul Capitalei, unde tanara se afla, pentru a presta, contracost, servicii sexuale. Conform aceleiasi surse, dupa intretinerea relatiilor intime, Florin Salam ar fi lovit-o in piept si in cap cu telefonul, crezand ca urma sa ii fure bani din portofel.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro