FOSTUL SOT SI ACTUALUL IUBIT AL DANEI ROBA, INTALNIRE DE GRADUL ZERO LA TRIBUNAL!

Dana Roba si Daniel Balaciu se afla in plin proces de divort. Make-up artista isi doreste cu orice pret ca sotul ei sa plateasca pentru faptele sale odioase, dupa ce acesta a incercat sa o omoare cu mai multe lovituri de ciocan in cap. Joi, 11 ianuarie 2024, a avut loc un alt termen de judecata intre cei doi soti. De data aceasta, alaturi de Dana Roba a fost si Beni, iubitul ei. Cum a decurs intalnirea dintre cel care ii este inca sot si actualul iubit al Danei Roba.

Joi, 11 ianuarie 2024, inca sotul Danei Roba si Beni, actualul ei iubit, s-au intalnit pentru prima data in sala de judecata. Make-up artista a simtit din nou cum inima incepe sa-i bata puternic, mai ales cand l-a vazut pe cel care a incercat sa o omoare.

Terifiata de faptul ca, pe toata durata intalnirii in sala de judecata, Daniel Balaciu nu si-a luat nicio secunda privirea de la ea, femeia a marturisit ca prezenta lui Beni a fost de mare ajutor. Actualul ei iubit a fost cel care i-a insuflat incredere si putere pentru a face fata situatiei delicate. In continuare, Daniela Roba crede ca sotul ei este suparat ca nu a murit si ca nu are niciun fel de regret pentru faptele odioase pe care le-a facut in urma cu mai bine de jumatate de an.

„Avocatul meu este Bolosin, am renuntat la fostul avocat. L-am luat pe Bolosin pe parte penala, iar la divort voi lua alti doi avocati. Imi doresc sa castig custodia chiar daca e, daca nu e, imi doresc sa fac tot posibilul pentru mine sa fie bine. A fost foarte greu pentru mine. Beni mi-a fost alaturi, m-am simtit in siguranta pe o parte, pentru ca asa era normal, sa fie alaturi de mine. Beni mi-a spus sa stau calma, pentru ca eu am inceput sa plang si sa imi bata inima foarte tare in momentul cand l-am vazut. Mi-a spus sa stau linistita ca nu se intampla nimic. Daniel nu s-a uitat la Beni, nu cred ca l-am vazut. Oricum, era foarte multa lume in jurul lui. Daniel se uita la mine si eu sunt convinsa ca lui nu ii pare rau de ceea ce a facut.

Se uita incontinuu, nu si-a luat privirea de pe mine. Eu cred ca lui nu i pare rau deloc, din conta, ii pare rau ca nu am murit. Atat el, cat si rudelor lui, care ma urasc cu desavarsire. Fetele mele nu stiau unde merg eu azi. Ele sunt cele mai cuminti, nu trebuie sa fie incarcate negativ. Acum sunt foarte curioasa de condamnarea lui. Eu lupt sa i se dea 10 ani de inchisoare”, a spus Dana Roba.

In acest moment, Daniel Balaciu se afla in spatele gratiilor si este in asteptarea unei sentinte finale. Dana Roba spera sa obtina custodia fetitelor sale si este de parere ca cel care a vrut sa-i ia viata trebuie sa petreaca minim 10 ani in inchisoare.

”El trebuie sa faca minim 10 ani de inchisoare. Nu mi se pare normal sa faca sub 10 ani. Asta e legea din Romania, dar el daca era in alta tara, era ciao. Eu cred ca Dumnezeu va fi cu mine in continuare, iar el de judecata lui Dumnezeu nu scapa. Urmatoarea infatisare va fi cu martorii.”, a consluzionat make-up artista, pentru WOWbiz.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro