INELUL I-A UNIT PE DOINA TEODORU SI CATALIN SCARLATESCU IN PRIMA ZI DIN 2024.

Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu au avut un an destul de incarcat, asa ca finalul au ales sa il petreaca intr-o bine meritata vacanta, departe de casa. Cei doi au pornit o expeditie prin Asia si multe lucruri pare ca s-au intamplat in excursia celor doi. Cel mai important dintre ele fiind aparitia unui inel pretios pe inelarul actritei. Se anunta oare o nunta mare in 2024?

Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru au decis sa isi petreaca sarbatorile departe de casa. Cei doi au pornit intr-o expeditie de trei saptamani in Asia si au inceput din Singapore. Cei doi se distreaza de minune, iar dovada sunt postarile din mediul online. Insa, printre fotografiile din vacanta un detaliu interesant s-a strecurat, care pare sa anunte ca acestia au facut pasul cel mare.

Asa cum spuneam, Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu se bucura de vacanta, departe de agitatia cotidiana. Cei doi si-au inceput aventura in Asia si se distreaza de minune. Relaxarea si preparatele delicioase fiind coordonatele principale.

Cuplu a posta in mediul online mai multe fotografii din vacanta, insa una dintre ele a atras atentia tuturor si asta pentru ca pe inelarul Doinei Teodoru troneaza un inel cu diamant, semn ca poate Catalin Scarlatescu a decis sa renunte la burlacie si a pus marea intrebare.

Daca in primele zile de vacanta Doina Teodoru nu avea nimic pe deget sau purta bijuterii clasice, la un moment dat, printre fotografiile postate de actrita s-a strecurat si una care expune un inel cu diamant, asemanator cu unul de logodna.

Detaliul a fost imediat observat de inetrenauti si cu totii s-au dus cu gandul la faptul ca actrita a fost ceruta in casatorie. Momentan, cei doi nu au vorbit explicite despre acest lucru si ramane de vazut daca o nunta mare ii asteapta in 2024.

Celebrul chef si iubita sa au prins gustul aventurii atunci cand au participat la America Express, iar acum se bucura de una noua. Mai exact, Catalin si Doina si-au dorit sa traiasca senzatii tari noi, asa ca timp de trei saptamani vor colinda prin Asia.

Le plecare acestia au stiut doar ca isi vor incepe expeditia din Singapore, iar mai apoi s-au lasat purtati de val si de drum. Cei doi nu au vrut sa isi faca niciun plan, ci se ghideaza dupa instinctul de moment.

„De sarbatori mergem in Asia, plecam de undeva din Singapore si Dumnezeu stie unde vom ajunge. Avem 3 saptamani sa ne relaxam! Au trecut destul de multe luni de la ultima vacanta. Ultima a fost in iulie. Pentru 2024 imi doresc sa duc la bun sfarsit ce am inceput anul acesta si sa ma distrez”, declara Doina Teodoru, inainte de plecarea in vacanta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro