LOVITURA FINALA PENTRU FLORIN RISTEI IN DESPARTIREA DE NAOMI HEDMAN?

Desi formeaza un cuplu frumos, apreciat de fani, se pare ca apele sunt cam tulburi in relatia dintre Florin Ristei si Naomi Hedman. De ceva timp se zvoneste ca ar exista mai multe probleme intre cei doi si chiar s-ar fi ajuns la o despartire. Pana acum, acestia nu au confirmat zvonurile separarii, insa Naomi s-a afisat recent in prezenta altui barbat. Cine este acesta si ce se intampla intre Florin Ristei si Naomi Hedman?

Povestea de dragoste dintre Florin Ristei si partenera sa a inceput pe platourile de filmare de la X Factor. Cei doi s-au indragostit nebuneste si au inceput o frumoasa poveste de iubire. In anul 2020, cantaretul a facut pasul cel mare si a cerut-o pe Naomi in casatorie. Lucrurile pareau sa mearga foarte bine intre cei doi, insa in urma cu doar cateva saptamani situatia s-ar fi schimbat.

In ultima parte a anului trecut, chiar inaintea sarbatorilor de iarna, fanii din mediul online al cuplului Florin Ristei si Naomi Hedman au observat ceva ciudat. De pe retelele sociale ale tinerei au disparut toate fotografiile de cuplu. Acest detaliu a atras atentia, iar zvonurile despre o posibila despartire au inceput sa circule repede.

De asemena, Florin Ristei chiar a fost confruntat in legatura cu acest lucru si intrebat de ce iubita a sters fotografiile cu el. Insa, artistul s-a ferit sa dea un raspuns direct si a invaluit totul intr-un mister si mai mare.Asta poate va fi un mister. Nu stim, nu aveti de unde sa stiti si nici eu nu va voi spune! Poate le-a sters cu alt scop. Cine stie? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, spunea cantaretul la acea vreme.
Intre timp, lucrurile pare ca nu s-au schimbat, iar Naomi a trecut de la fotografiile sterse cu Florin Ristei, la a posta poze alaturi de un alt barbat. Recent, aceasta s-a afisat in mediul online alaturi de o prezenta masculina. Fanii au intrat imediat la banuieli si l-au analizat in detaliu pe cel care sta alaturi de Naomi.

Se pare ca barbatul este si el artist, iar cei doi par ca se inteleg destul de bine. Insa, faptul ca au aparut impreuna in mediul online nu inseamna neaparat ca acestia si formeaza un cuplu, asa cum multi s-au pripit sa creada. Ramane de vazut daca Florin Ristei si Naomi mai au o sansa si totul se va indrepta intre ei sau daca in curand cei doi vor anunta despartirea oficiala.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro