Orianda Donca a facut primele declaratii publice

Orianda Donca poate rasufla usurata, deoarece Calin Donca a iesit din inchisoare. Chiar daca ancheta continua, iar acesta este arestat la domiciliu, se afla alaturi de cei cinci copii ai sai, care i-au dus dorul.

La scurt timp dupa ce Calin Donca a vorbit despre cat de greu a fost ca Orianda sa se imprumute, pentru a-si putea creste cei cinci copii, aceasta si-a spus si ea punctul de vedere, accentuand tot ceea ce sotul ei a spus.

Orianda Donca si Calin Donca nu vor uita prea repede ultimele trei luni ale anului, cand afaceristul din Brasov a fost inchis, fiind acuzat de mai multe ilegalitati. Orianda a trebuit sa gaseasca tot felul de variante, pentru a avea ce pune pe masa copiilor.

Desi perioada arestului a fost cea mai grea din viata lor, cei doi soti au avut sansa de a vedea cine le este prieten cu adevarat. Imediat dupa ce au ramas fara bani, Orianda a sunat fiecare prieten pe care il aveau si a cerut ajutorul, doar ca a primit refuzuri de la persoanele de la care nu se astepta.

„De multe ori, sa stiti ca am primit sprijin si incredere nu de la acele persoane care au fost cel mai des alaturi de noi, ci poate persoane de la care nu ne-am asteptat sau cu care nu ne-am mai vazut o lunga perioada.

Asa ca, vreau sa va multumesc din tot sufletul nostru pe aceasta cale, ca ati fost alaturi de noi si ca ne-ati sprijinit in perioada grea a vietii noastre! Da, unii s-au speriat si au fugit sau nu au mai raspuns la telefon, invocand diverse motive ulterioare”, a povestit aceasta, in mediul online.

A castigat multi urmaritori pe retelele de socializare si s-a bucurat de sustinerea a sute de mii de oameni, dar, odata ce a fost arestat, afacerea sa a avut de suferit. Milionarul din Brasov a recunoscut ca „imperiul” pe care il construise s-a prabusit, dar a inceput sa il recladeasca.

Inca de cand a revenit in mediul online, Calin Donca a atras si mai multi oameni pe conturile sale de socializare, multi exprimandu-si sustinerea si sperand sa isi poata demonstra nevinovatia pe care si el o sustine.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro