PROASPATA DOAMNA HAGI A PLATIT O AVERE PE ROCHIA DE LA CUNUNIE!

In ziua de Craciun, Ianis Hagi isi celebreaza iubirea! Fiul lui Gica Hagi se afla, in aceste momente, in fata Ofiterului Starii Civile! Daca petrecerea de logodna a fost organizata in urma cu doua luni in Constanta, acum Ianis Hagi a decis s-o treaca pe Elena pe numele sau in Bucuresti. Iar nume grele din fotbal le sunt alaturi celor doi!

Si ea a radiat! Cu o naturalete aparte, Elena a ales sa poarte in ziua cununiei civile, aproximativ la fel ca la logodna, o rochie rosie ca focul, lunga, cu detalii in partea de jos, mulata pe corp, in valoare de circa 10.000 de dolari, achizitionata de la Marchesa. Semn ca aceasta i-ar putea fi culoarea preferata. Ori a vrut sa nu fie facuta vreo comparatie intre petreceri, iar nimeni sa nu ridice din spranceana sau poate a dorit sa fie asortata cu Ziua Sfanta a Nasterii Domnului Iisus Hristos. Cine stie?! Oricum ar fi, perechea lui Ianis Hagi e frumoasa de pica! Iar zambetul afisat in imaginile realizate de paparazzi scoate in evidenta fericirea pe care o simte fiind cea pe care fiul lui Gica Hagi si-a dorit-o ca sotie.

Intr-un cadru mirific, la Paris, fiul lui Gica Hagi a cerut-o in casatorie pe cea cu care se iubeste de cativa ani, punandu-i pe deget un inel in valoare de circa 100.000 de euro! Totul s-a petrecut in luna iunie a acestui ani, iar ceva timp mai tarziu, in octombrie, asa cum stipulam mai sus, Ianis Hagi si Elena Tanase au organizat o petrecere de logodna in Constanta. „Masa si dansul” de atunci au fost organizate din timp, fiind un eveniment restrans, iar alaturi de proaspetii insuratei s-au aflat familiile, dar si prietenii apropiati.
Acum, Ianis si Elena au optat pentru o petrecere ceva mai mare! Si probabil ca totul va dura ceva mai mult. Nu de alta, dar, la logodna, Gica Hagi s-a retras undeva la orele 19:00, avand antrenament Farul programat. Munca e munca!:) Ideea e ca acum, in ziua in care Ianis Hagi o trece pe Elena pe numele sau, printre invitati, pe langa familiile celor doi, se numara Gigi Becali, Gica Popescu, dar si parintii Simonei Halep. Si se anunta un total de 400 de petrecareti!

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro