RADU DRAGUSIN A INTRAT PE “RADARUL” MADALINEI GHENEA DUPA TRANSFERUL LA TOTTENHAM.

Radu Dragusin este omul momentului, iar transferul la Tottenham l-a pus pe radarul celebrei Madalina Ghenea. Actrita l-a descoperit pe tanarul de 21 de ani si s-a asezat rapid in tabara acestuia. Ce a spus Madalin Ghenea despre cel mai scump fotbalist roman din istorie?

Recent, Radu Dragusin a marcat o realizare importanta. Acesta a ajuns in Premier League, iar Tottenham a oferit bani frumosi pentru el. Clubul a platit 30 de milioane pentru a-l aduce la Londra pe tanarul roman. Astfel, Radu Dragusin a devenit cel mai scump fotbalist roman, iar acest lucru a atras atentia asupra sa. Inclusiv Madalina Ghenea a vorbit despre tanarul sportiv.

Madalina Ghenea (36 de ani) este una dintre cele mai cunoscute romance si se bucura de succes international. Actrita este apreciata la scara larga si a reusit sa ii faca pe romani mandri. Aceasta tine legatura cu fanii sai din mediul online, iar adesea raspunde curiozitatii acestora, lucru care s-a intamplat si recent.

In cadrul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, Madalina Ghenea a fost intrebata ce parere are despre transferul lui Radu Dragusin la Tottenham. Actrita a admis ca nu stia nimic despre tanarul fotbalist si a trebuit sa arunce un ochi pe Google pentru a vedea despre cine este vorba.

Dupa ce si-a facut lectiile, actrita a marturisit ca nu prea se pricepe la fotbal, insa intelege ca reusita lui Dragusin este importanta pentru romani, asa ca si-a aratat din plin sustinerea.

„A trebuit sa-l caut pe Google! Nu stiam cine este. Nu ma pricep. Oricine face Romania mandra, are nevoie de sprijinul nostru!”, a fost raspunsul oferit de Madalina Ghenea.

Radu Dragusin a marcat recent o un pas important in cariera lui, iar transferul la Tottenham l-a adus in lumina reflectoarelor. Fotbalistul a fost curtat de trei cluburi de top in aceasta iarna (Napoli, Bayern Munchen si Tottenham Hotspur), iar in cele din urma a decis sa semneze cu echipa din Premier League, asta desi Bayern inaintase o propunere salariala mai buna pentru jucatorul roman.

„Sunt entuziasmat, sunt fericit. E un pas mare pentru mine, dar cred ca e un pas corect. Decizia am luat-o cu inima. Am avut cateva discutii cu antrenorul, am simtit o conexiune. Mi-a spus ca isi doreste foarte mult sa vin, ca ii place stilul meu de joc si ca el crede ca ma potrivesc bine aici. Imi place acest stil de joc, agresiv, cu linia defensiva sus.

Sunt un tip care da totul pentru echipa. E un vis pentru mine sa joc la o astfel de echipa. Voi da totul mereu pe teren. E un sentiment placut ca ma voi reintalni cu ei (Bentancur si Kulusevski – n.r.), am fost impreuna la Juventus in urma cu trei ani. Abia astept sa ma intalnesc cu ei si cu ceilalti colegi.

Toata viata mi-am dorit sa joc la cel mai inalt nivel, sa joc in Premier League, astfel ca visul meu s-a indeplinit. Abia astept sa intru pe teren”, a declarat Radu Dragusin.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro