Rinda Hartner, mesaj sfasietor, la 40 de zile de cand sora ei, Rona Hartner, s-a stins din viata

Au trecut 40 de zile de cand Rona Hartner a murit, iar sora ei, Rinda, a postat un mesaj dureros, in mediul online. Aceasta nu se poate obisnui cu lipsa ei, dar spera ca viata de apoi sa ii aduca linistea de care nu a avut parte pe pamant.

Rona Hartner a murit la finalul lunii noiembrie, la doar cateva zile dupa ce anuntase ca a invins cancerul pentru a doua oara. Sora ei, Rinda, a stat langa ea pana in ultima clipa.

Anunta cu mare bucurie ca a invins cancerul, dar, dupa doar cateva zile, o metastaza a reaparut. Vestea trista a fost urmata de anuntul Rindei, conform caruia, Rona se afla pe spital si nu mai are mult de trait. Artista s-a stins pe 23 noiembrie, in Franta.

Zilele trecute, Rinda a recunoscut cat de mult ii lipseste sora ei, marturisind ca cele 40 de zile care au trecut de la decesul ai au trecut atat de repede, dar au fost pline de durere.

„Rona, deja 40 de zile de cand ai plecat. Imi lipsesti atat de mult! Dumnezeu sa te primeasca in casa lui, astazi. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, surioara”, a scris Rinda, pe contul ei de Facebook, in dreptul catorva fotografii cu regretata artista.

Artista a fost condusa pe ultimul drum pe 1 decembrie, alegand sa fie inmormantata alaturi de tatal ei, la Cimitirul Bellu. Inainte de a trece la cele vesnice, Rona Hartner a spus ca isi doreste sa fie inmormantata in rochie alba si sa aiba pe cap o coronita, asa cum purta ea in majoritatea timpului.

„Rona mi-a spus sa ma ocup de inmormantare si si-a dorit ca fratele meu sa se ocupe de succesiune.Sora mea a vrut sa o imbrac intr-o rochie alba, dar nu una de mireasa. Pe cap i-am pus o coronita, asa cum purta ea, cum ii placea ei. Coronita pe care i-am facut-o a fost realizata din flori naturale”, a declarat Rinda, conform Viva.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro