SINGURUL LUCRU PE CARE PIERO FERRARI I L-A INTERZIS ROMINEI GINGASU

Romina Gingasu (32 de ani), cea mai bogata femeie din Romania, a facut dezvaluiri uimitoare despre singurul lucru pe care sotul ei, Piero Ferrari (77 de ani), i l-a interzis din momentul in care au decis sa formeze un cuplu. Miliardarul si unul dintre mostenitorii imperiului Ferrari este foarte exigent atunci cand vine vorba de bolizii de lux din garajul familiei.

In cadrul unui interviu, Romina Gingasu, sotia mostenitorului imperiului Ferrari, a dezvaluit care este singurul lucru pe care miliardarul i l-a interzis de cand formeaza un cuplu. In ciuda averii uriase pe care Piero Ferrari o are, se pare ca romanca nu are voie sa se apropie de bolizii de lux din garajul familiei.

Desi Piero Ferrari detine o avere colosala, Romina Gingasu sustine ca viata lor este una modesta si nu cheltuie foarte multi bani. Cat despre plimbarile la bordul unui Ferrari, acestea au loc doar in weekend. Chiar si in aceste conditii, unul dintre mostenitorii imperiului Ferrari este foarte strict atunci cand vine vorba de bolizii de lux din garajul familiei. Romana a dezvaluit ca nu are voie sa conduca Ferrariul sotului ei.

”Eu nu am voie sa-i ating Ferrariul. Daca zgarii un Ferrari, atunci scade valoarea masinii. De ce? Pentru ca valoarea unui Ferrari tine de vopseaua originala. Asa ca, noi femeile nu ne atingem de chestiile barbatilor. Eu merg doar cu sofer. Dar, sa stiti ca nu prea merg cu Ferrari. Noi traim o viata modesta. Spre exemplu, cu Ferrari-ul mergem doar sambata. Eu ma preocup mai mult de treburile mele”, a spus Gingasu, la Pro TV.

Romana a mai marturisit ca are voie sa conduca doar masinile sale. Nu are voie sa se atinga de tot ceea ce tine de yacht si masini foarte scumpe.

”Cu masinile mele, am voie. Toate chestiile astea masculine, yacht, masini scumpe ale barbatilor. Stiti cum se spune: Da-i Cezarului ce e al Cezarului. Nici el nu a condus Dacia noastra. Am avut sofer”, a mai spus Romina Gingasu.

Cu ocazia lansarii filmului ”Ferrari”, Romina Gingasu si Piero Ferrari au petrecut cateva zile in Romania. Cei doi au bifat mai multe aparitii publice, in care au vorbit despre viata lor. Invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, Romina Gingasu a vorbit despre inceputurile relatiei cu miliardarul.

Romana l-a cunoscut pe Piero Ferrari pe vremea cand avea doar 24 de ani. Lucra la Monte Carlo, la Bombardier, unde vindea avioane private. Tanara a incercat de mai mule ori sa-i vanda miliardarului un avion, insa a fost ignorata timp de 6 luni. In cele din urma, tanara a primit un telefon neasteptat din partea mostenitorului Ferrari. Afaceristul a cautat-o si a invitat-o la cina.

„Am incercat sa-i vand un avion privat lui Piero Ferrari. El m-a ignorat si m-a refuzat timp de aproape 6 luni. M-a invitat la cina, in final, el era singur, eu eram singura. Asa am decis sa construim o viata impreuna si un camin impreuna. Eu in acel moment aveam o oferta foarte importanta la Paris, in vanzari de avioane militare. A trebuit sa merg la acel interviu, mi s-a spus ca de la 1 trebuie sa fiu la Paris si am spus ca nu pot. Am ales cu inima si nu regret. Au trecut 7 ani de atunci”, a povestit Romina Gingasu, in emisiunea lui Catalin Maruta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro