Tzanca Uraganu a dezvaluit tariful pentru o prestatie de patru ore la un eveniment privat

Fiind pe lista celor mai cunoscuti si apreciati cantareti de manele din tara, Tzanca Uraganu si-a putut face o lista de preturi pe masura. Putini isi permit sa il asculte la nunta sau botez, asta pentru ca doar patru ore de show necesita zeci de mii de euro.

Tzanca Uraganu i-a cucerit pe romani in ultimii ani, dovada fiind chiar topul preferintelor pe YouTube-ul romanesc, acolo unde aproape mereu se afla pe primul loc. Se bucura de succes si popularitate, iar tarifele pentru prestatiile sale sunt pe masura.

Avand in vedere ca la fiecare eveniment vine insotit de trupa sa, manelistul are mai multe obligatii, asa ca cei care isi doresc sa il asculte live la evenimente private sunt nevoiti sa scoata din buzunare nu mai putin de 12.000 de euro.

„Daca tu nu-ti permiti, crezi ca toata lumea nu-si permite. Daca cerem 12.000 pe patru ore, cerem pentru ca avem de platit taxe, impozite. Noi platim impozit la stat. Eu iau bani numai in firma, nu iau bani in mana, avem si noi de platit.

Dam 10%-20% la stat pentru ca asa e normal si legal. De asta cerem preturi. Suntem mai multi in orchestra, suntem atatia baieti. Daca nu iti permiti, du-te si ia pe cine iti permiti”, a spus Tzanca Uraganu.

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro