TZANCA URAGANU L-A LUAT ACASA PE IRINEL COLUMBEANU.

Irinel Columbeanu a ajuns sa-si duca traiul la un azil de langa Capitala, dupa o viata de lux si opulenta in palatul de la Izvorani. Fostul om de afaceri n-o duce tocmai bine cu banii si a primit pana acum ajutor din partea apropiatilor, dar si a necunoscutilor care au donat pentru el. Are poprie pe pensia de circa 2000 de lei pe care o ia de la stat, asa ca nici caminul social nu-l poate plati. Multora le-a parut rau de cum a ajuns si i-au sarit in ajutor, insa au fost si unele persoane care au considerat ca roata s-a intors in cazul lui si karma si-a spus cuvantul. Unul dintre cei care i-a intins mana este chiar Tzanca Uraganu. Cum l-a primit manelistul in casa lui?

Irinel Columbeanu nu are o situatie financiara tocmai buna si din acest motiv a primit sprijin din partea persoanelor apropiate. Fostul milionar a ajuns sa-si duca traiul in azilul unde tatal sau si-a petrecut ultimele luni din viata. Are poprie pe pensia de aproximativ 2000 de lei pe care o incaseaza de la stat, asa ca nu are cum sa plateasca din propriul buzunar darile la caminul social.

Multi au incercat sa-l ajute si sa-i dea o mana de ajutor. Printre aceste persoane se numara si Tzanca Uraganu. Manelistul l-a invitat la el acasa si l-a pus la o masa intinsa, numai cu bunatati. A postat o fotografie cu fostul sot al Monicai Gabor, iar avalansa de comentarii a inceput.

„Azi am un musafir special, domnul Irinel Columbeanu, ii doresc sanatate si toate cele bune om cu suflet mare”, a scris manelistul, in dreptul postarii.

Pentru ca multe comentarii erau doar critici la adresa lui Irinel Columbeanu, Tzanca a decis sa le inchida gura rautaciosilor.

„Vorbiti numai de mancare unii! Poate da, chiar nu e hranit cum trebuie la azil! Trebuie sa radem, nu? Ce a facut Irinel, a facut rau la cineva ? Ca a avut bani si ca nu mai are, trebuie sa-l judecam? Noi? Atata rautate aveti in voi! Sunteti ceea ce spuneti!”, a scris Tzanca in comentarii.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro