Tzanca Uraganu, luat la rost de internauti, dupa ce i-a sarit in ajutor lui Irinel Columbeanu.

De cand a ajuns la azil, in urma cu mai multe luni, unele persoane publice au sarit in ajutorul lui Irinel Columbeanu, ultima fiind chiar Tzanca Uraganu.

Impresionat de greutatile prin care Irinel Columbeanu trece in aceste momente, Tzanca Uraganu a decis sa ii dea o mana de ajutor si l-a luat de la azil, cateva ore, in vila sa.

Nu putine au fost persoanele care au criticat ajutorul pe care il primeste Irinel Columbeanu, considerand ca nu merita sa fie ajutat, deoarece atunci cand a avut bani, nu a ajutat pe nimeni si doar si-a cheltuit averea nu prea inspirat.

Cu toate acestea, nu toata lumea a tinut cont de aceste remarci, iar Tzanca Uraganu a decis sa il ia la el acasa, pentru scurt timp. Manelistul a postat o fotografie cu Irinel Columbeanu, in timp ce se afla la masa, band bautura scumpa si avand mancare la discretie.

Nu a durat mult si acesta a fost criticat, deoarece il ajuta pe fostul sot al Monicai Gabor. „Vrei sa ne arati ca bei coniac scump si ca ai masa plina, zici ca noi nu avem ce manca!”, „Ia-i ma o casa daca tot de tai atat mare”, au fost doar cateva dintre comentariile primite de Tzanca.

Imediat ce a vazut comentariile, Tzanca Uraganu a sarit in apararea lui Irinel Columbeanu. Acesta nu regreta gestul facut, ba chiar considera ca nu este nimic rau in decizia de a-l ajuta, deoarece a ajuns intr-o situatie foarte grea si niciodata nu a facut rau nimanui.

„Vorbiti numai de mancare unii! Poate da, chiar nu e hranit cum trebuie la azil! Trebuie sa radem, nu? Ce a facut Irinel? A facut rau la cineva? Ca a avut bani si ca nu mai are TRBEUIE sa-l judecam? Noi? Atata rautate aveti in voi!! Sunteti ceea ce spuneti!!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Tzanca Uraganu, imediat dupa aceea.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro