ANA PORGRAS A FACUT PLAJA TOPLESS LA SURVIVOR, IAR PRO TV A DIFUZAT IMAGINILE

Ana Porgras a facut-o lata! Pro TV a scapat cateva imagini cu faimoasa in timp ce facea topless. Fanii vedetei sunt in delir, dupa ce au vazut scenele fierbinti cu ea pe plaja. N-a tinut cont de camerele de filmat si a aparut pe jumatate dezbracata. Fosta sportiva a renuntat la haine si a incins nu doar imaginatia celor din tabara, ci si a telespectatorilor care o urmaresc in fiecare editie a competitiei din Republica Dominicana!

Urmeaza in aceasta seara o noua editie incendiara a emisiunii Survivor Romania. Faimosii si Razboinicii se vor lupta din nou, iar numeroase neintelegeri vor iesi la iveala. Din echipa albastra va pleca unul dintre concurenti, dupa ce tribul rosu si-a castigat imunitatea in editia de miercuri. Vor urma jocuri interesante in jungla dominicana si noi detalii incendiare ies la suprafata din ambele triburi. Si asta nu e tot!

Ana Porgras va incinge imaginatia colegilor de breasla, dar si pe a telespectatorilor. Concurenta a mers cu Stefania Stanila sa se bronzeze pe plaja, fara sa se astepte ca imaginile vor fi difuzate. Bruneta n-a tinut cont de camerele de filmat si a aparut pe jumatate dezbracata. A ales un costum de baie minuscul si a renuntat, in cele din urma, la sutien. Fosta sportiva a facut topless, insa imaginile cu ea au fost difuzate de Pro TV. Sigur ca, telespectatorii se asteptau de la bun inceput sa le vada pe concurente in costume de baie, insa nu chiar in toata splendoarea!

Toti fanii Survivor o stiu pe Ana Porgras dintr-un sezon anterior, pe vremea cand facea senzatie pe traseu, mai ales atunci cand intra cu Zannidache. Faimoasa a fost una dintre cele mai cunoscute si indragite gimnaste de la noi din tara. A cunoscut succesul de la o varsta frageda, dupa ani buni de munca.

In anul 2010, Ana Porgras se lauda cu medalia de aur la barna, castigata la Campionatul Mondial de Gimnastica Artistica. A avut numeroase reusite, printre care si o medalie de bronz la editia din 2009, la paralele inegale, iar la Campionatele Europene de la Birmingham 2010 a luat medalia de bronz cu echipa.

A renuntat la sport si a iesit din lumina reflectoarelor pentru ceva vreme. Ana Porgras a revenit in atentia tuturor odata cu aparitia la Survivor Romania. Atunci a fost momentul cand a cunoscut din nou succesul si s-a bucurat de o multime de fani. Dupa ce a renuntat la gimnastica, Ana Porgras si-a gasit refugiul in cosmetica.„Eram complet derutata, parca veneam de pe alta planeta. Nu stiam incotro sa apuc, fiindca nu ma pricepeam la absolut nimic in afara de gimnastica, de care nu voiam sa mai aud, macar o perioada. Traiam un sentiment de inutilitate. Ma tot intrebam ce sa fac cu viata mea si asa am ajuns sa ma indrept spre cosmetica, fiindca e un domeniu care m-a atras dintotdeauna.

Fac tot ce tine de unghiutue: cu gel, semipermante. Exclusiv pentru femei. E o pasiune! Ideea e ca nu o fac pentru bani in mod special! Este o activitate care ma calmeaza, ma linisteste. Dupa ce m-am retras, am fost o perioada in Brasov. Sora mea era deja acolo si veneam in vizita tot timpul. M-am indragostit de orasul asta. Mi se pare cel mai frumos oras din Romania”, povestea Ana Porgras, acum ceva vreme.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro