Bianca Dragusanu a postat o fotografie din timpul operatiei de lifting

Bianca Dragusanu este foarte criticata in online, dupa operatia estetica de lifting facial si a postat astazi un mesaj special pentru cei care o ataca pe retelele de socializare. Bianca Dragusanu, care pana de curand a purtat o cagula pe fata din cauza vanatailor si inflamatiilor postoperatorii, a postat o fotografie din timpul operatiei si si-a sfatuit haterii sa o salveze, iar mai apoi sa o mareasca pentru a vedea in detaliu cum arata atunci.

Cu cateva zile in urma, Bianca Dragusanu isi informa fanii ca urmeaza sa poarte timp de doua luni acea cagula, din cauza inflamatiilor de la nivelul fetei, dupa operatia de lifting. Insa, pielea s-a vindecat mai repede decat se astepta si blonda a putut sa se afiseze fara cagula, insa recunoaste ca arata infiorator dupa operatie.

Au trecut doua saptamani de la operatia de lifting facial suferita de Bianca Dragusanu, iar urmele abia se mai vad. Blonda este foarte fericita ca acum se poate machia si poate iesi in oras, fara cagula, insa recunoaste ca fata ei era extrem de inflamata imediat dupa operatie.

„Sunt foarte fericita ca ma pot machia, la 13 zile de la operatie! Mai am foarte putine vanatai si parca ma bucur mai mult de tot ce mi se intampla acum. Parca si de un spalat pe par ma bucur mai mult! Cateodata iti trebuie un refresh ca sa-ti dai seama care sunt lucrurile importante din viata si, mai ales, sa-ti dai seama de oamenii pe care ii ai langa tine. Mai ales cand treci prin cumpene. Chiar si operatii estetice. Este foarte important sa ai pe cineva alaturi, sa-ti cunosti prietenii adevarati.A trecut ce a fost mai rau, inflamatia si durerile… Inflamatia a fost una uriasa! Daca o sa va arat vreodata pozele, va veti speria rau de tot. N-ati vazut asa ceva!„, a spus Bianca Dragusanu pe Instagram.

Pentru a le satisface curiozitatea celor care o urmaresc in online, Bianca Dragusanu a postat o fotografie din timpul operatiei de lifting, insa de dimensiuni mici si i-a sfatuit pe cei care o critica sa o mareasca pentru a vedea in detaliu cicatricile pe care le avea atunci.

„In mod special pentru hateri, am filmat 7 ore interventia si apoi procesul de vindecare care la mine a fost rapid, dar si inflamatia exagerata. P.S: salvati poza si dati zoom pentru satisfacerea retardului vostru’, a scris Bianca Dragusanu pe InstaStory.

Inainte de operatia estetica de la nivelul fetei si despre care s-a aflat, pe surse, ca ar fi un lifting, Bianca Dragusanu le-a marturisit fanilor ca vreme de 20 de ani si-a injectat buzele gresit. Acum insa, nu doar ca si-a topit acidul si a facut mai multe schimbari, pe care marea comunitate abia asteapta sa le vada.

„As vrea sa lamuresc niste aspecte care se pare ca au facut subiectul multor discutii din ultima perioada vizavi de operatiile mele estetice si despre alegerile pe care le-am facut si pe care mi le-am asumat de-a lungul timpului. Afirmatia care vizeaza injectarea buzelor mele timp de aproape 20 de ani, in care au fost, intr-adevar, injectate mult si prost, nu duce vina inspre doamna doctor Alexa, dar, intr-adevar, am facut aceasta afirmatie, prin care am spus si o spun in continuare.

Forma buzelor mele nu este una nici frumoasa si nici normala, dar, la un moment dat, au fost ceea ce mi-am dorit eu. (…)

Singurul vinovat de nemultumirea asta, practic, sunt eu, pentru ca, dupa ce mi-au fost topite buzele, eu am inceput din nou a exagera si a ma injecta in diverse locuri chiar si la doamna doctor. Adica n-a scapat de mine pana nu a facut exact cum am vrut eu. Din prietenie a raspuns pozitiv cerintelor mele. Doamna doctor a fost prima care m-a convins sa topesc acidul din buze, insa eu fiind obisnuita cu o forma gigantica, urata, a buzelor care oricum nu se mai poarta si care au fost un dezavantaj al fetei mele, ca sa spun asa, la insistentele mele, m-a reinjectat de atatea ori cat am vrut eu, a povestit Bianca Dragusanu zilele trecute pe retelele de socializare.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro