Cat trebuie sa scoti din buzunar daca vrei ca Tzanca Uraganu sa-ti cante la nunta. Tariful urias cerut de manelist

Tzanca Uraganu este unul dintre cei mai scumpi si apreciati manelisti la acest moment. Cantaretul este constient de popularitatea sa si nu ezita sa ceara sume extrem de mari pentru a-i incanta pe fanii sai la un eveniment privat.

Tzanca Uraganu nu are mult timp de cand a inceput sa cante manele, cu siguranta nu se numara printre cei mai vechi interpreti de acest gen. Cu toate acestea, artistul se clasifica dupa sumele incasate pentru evenimente in randul sau chiar uneori mai sus decat manelistii consacrati. Chiar daca are putin timp de cand a urcat pe scena, lautarul a reusit foarte rapid sa le cucereasca inimile ascultatorilor. De asemenea, la momentul de fata, orice piesa scoate Tzanca este considerat hit.

Artistul se bucura de o popularitatea fabuloasa. Acesta are mii de urmaritori, iar fanii sunt alaturi de el la fiecare pas pe retelele de socializare. Oamenii sunt, de asemenea, foarte curiosi sa afle cat costa prestatia manelistului la o nunta sau botez. De asemenea, multi si-ar dori ca artistul sa le cante la zi de nastere.

Avand in vedere ca manelistul se bucura de o popularitate imensa, preturile pentru prestatiile lui muzicale sunt foarte scumpe. Astfel, fanii care vor sa se bucure de piesele manelistului live trebuie sa pregateasca un buget care poate ajunge chiar si la cateva mii de euro.

Recent, unii dintre fani l-a acuzat pe Tzanca Uraganu pentru tarifele mari pe care le cere. Fanul a zis ca sumele pe care le vrea artistul sunt mult prea mari pentru Romania. Intre timp, un urmaritor fidel al artistului a dezvaluit care este suma pe care o cere manelistul pentru prestatia sa la un eveniment privat. Astfel, s-a aflat ca pentru a canta o ora la un botez sau nunta, Tzanca Uraganu incaseaza aproximativ 12.000 de euro.

„Daca tu nu-ti permiti, crezi ca toata lumea nu-si permite. Daca cerem 12.000 pe patru ore, cerem pentru ca avem de platit taxe, impozite. Noi platim impozit la stat. Eu iau bani numai in firma, nu iau bani in mana, avem si noi de platit. Dam 10%-20% la stat pentru ca asa e normal si legal. De asta cerem preturi. Suntem mai multi in orchestra, suntem atatia baieti. Daca nu iti permiti, du-te si ia pe cine iti permiti”, a mentionat artistul.

In cadrul unui podcast, manelistul a dezvalui de unde vine exact numele lui de scena. Multi fani nici nu cunosc cum de fapt il cheama pe manelist. Acesta fiind cunoscut in randul internautilor doar dupa pseudonim.

„Apropiatii ma stiu de Andrei Velcu si cateva persoane, pentru ca asa sunt pe Facebook, de exemplu. Tzanca mi se spunea de cand eram mic. Tzanca imi spunea mama. Nu stiu ce film a vazut ea pe timpul acela de mi-a spus asa. Uraganu mi l-a pus Nicolae Guta, cand am scos o melodie cu el. Am scos o piesa cu el in 2014 si m-a anuntat el: Din partea mea, Nicolae Guta, impreuna cu Tzanca, Uraganul muzicii. Si asa a ramas si chiar ii multumesc pentru numele acesta”, a marturisit manelistul.

Tzanca Uraganu este ascultat aproape de toata lumea. Din aceasta cauza si tariful pentru a te bucura de muzica live a artistului este pe masura. Chiar daca artistul este recent intrat in randul manelistilor de seama, piesele lui devin tot mai virale, fiind adevarate hituri.

sursa: stirilebzi.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro