Catalin Bordea este in doliu!

Lovitura grea pentru Catalin Bordea! Mama comediantului s-a stins din viata la doar 55 de ani, raspusa de o boala cumplita.

La doar cateva luni dupa divortul dureros, Catalin Bordea traverseaza din nou momente cumplite. Mama acestuia, Mihaela, s-a stins din viata in urma cu putin timp, dupa o lunga si grea lupta cu cancerul.

Distrus de durere, Catalin Bordea se pregateste sa isi conduca mama pe ultimul drum, inmormantarea avand loc in satul ei natal, Todireni, judetul Botosani, acolo unde a crescut si cunoscutul comediant, potrivit botosaninews.ro.

„Tot ce pot sa spun momentan e ca am avut un an greu. M-am intors din America cu niste experiente extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicata ca i-a recidivat cancerul. Insa incerc sa ma tin constient si lucid pentru ca am niste responsabilitati.

Fata de mine, de prietenii care imi sunt alaturi si fata de sansa pe care am primit-o de la viata. Daca cedez si ma anesteziez cu vicii sau alte prostii inseamna ca am plecat din Botosani degeaba. Sunt oameni care au greutati mult mai mari si le duc cu demnitate”, spunea Catalin Bordea pentru cancan.ro in urma cu ceva timp.

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro