CU CATI LEI VINDE MAMA LUI CULITA STERP UN KILOGRAM DE PASTRAMA.

Mama lui Culita Sterp a scos la vanzare pastrama pregatita chiar de ea, insa pretul nu a fost deloc pe placul clientilor. Oamenii au crezut ca este o greseala atunci cand au vazut cat costa un kilogram.

Mama Geta, asa cum este cunoscuta, se ocupa de magazinul familiei, unde vinde diverse produse traditionale provenite de la animalele lor, precum lapte branza sau carne. La cei 54 de ani ai sai, este o persoana activa si munceste foarte mult. Recent, ea a anuntat in mediul online ca va scoate la vanzare si o pastrama pentru care a depus un mare efort. Totusi, oamenii cred ca pretul este exagerat de mare. Unii chiar au tratat situatia ironic.

Mama lui Culita Sterp a publicat un videoclip in care prepara pastrama pe care urmeaza sa o scoata la vanzare. In plus, a anuntat ca pretul pentru un kilogram este de 70 de lei. Oamenii au crezut ca nu vad bine si au criticat costurile uriase. Insa, mama Geta a explicat ca este foarte multa munca in spatele acestor produse, motiv pentru care nu are de gand sa ceara mai putin.

De asemenea, Geta Sterp, sora lui Culita, a avut si ea o contributie importanta. Ea se ocupa de cresterea oilor, iar in ceea ce priveste pastrama a curatat carnea de pe oase.

„Ce bine arata! Pentru comenzi lasati mesaj in privat la mama pe TikTok si kilogramul este 70 de lei.”, a completat Ileana Sterp.

Totusi, multi internauti au explicat ca pretul este exagerat, iar in alte parti gasesti pastrama cu 40 – 45 de lei per kilogram.

„Spor la vanzare, dar nu cred sa o vindeti la pretul asta, e 700 de lei mielul de 1 an 35-40 kg, ia calculati/ Wow! Doar nu e strut. Foarte scump/ 70 kg poleita cu aur??/ Foarte scump”, sunt doar cateva comentarii primite la videoclipul in care mama Geta prezinta pastrama.

Mama lui Culita Sterp a reactionat in cazul unor comentarii si a precizat ca are foarte multi clienti, motiv pentru care o poate cere pe un kilogram chiar si 100 de lei. In plus, carnea nu provine de la o oaie batrana.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro