Cumicu, unul dintre cei mai cunoscuti artisti de rap din Romania, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare

Cumicu, unul dintre cei mai cunoscuti rapperi underground, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de droguri.

Rapperul clujean Cumicu, pe numele sau adevarat Raul Alin Giurgiu, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de droguri. Politistii l-au prins in flagrant, la scurt timp dupa ce artistul a cumparat din Spania 4,5 kg de cannabis pe care l-a transportat ilegal in Romania. 

Magistratii au transmis ca decizia nu este una definitiva si ca poate fi atacata la Curtea de Apel Alba Iulia. In acest moment, tanarul se afla in arest prezentiv la Penitenciarul Aiud. 

Cumicu a recunoscut in fata politistilor faptul ca a cumparat droguri din Spania, atat cu scopul de a le vinde in Romania, cat si pentru consumul propriu. Acesta, in schimb, si-a protejat prietenul care se afla cu el in masina la momentul flagrantului, sustinand ca tanarul nu stia ce se afla in interiorul pachetelor.

„Am dat pe droguri in jur de 9.000 euro. Eu m-am ocupat de vidare. Hainele erau ale mele, toate. Plata am facut-o cu bani cash. Voiam sa tin o parte din droguri pentru mine, iar cealalta parte sa incerc sa o dau>. Totodata a subliniat faptul ca suspectul (n.r. – persoana prinsa cu el in masina la flagrant) nu stia ca in colete se afla droguri, aspect ce se coroboreaza cu declaratia celui din urma, care a negat orice implicare”, a declarat Cumicu in timpul anchetei, potrivit alba24.ro.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro