IRINEL COLUMBEANU A RABUFNIT, DUPA CE A FOST LUAT LA MISTO PENTRU IMAGINEA CU TZANCA URAGANU

Irinel Columbeanu a avut pregatite replici dure pentru cei care l-au luat la misto pentru ca s-a fotografiat cu Andrei Velcu, alias Tzanca Uraganu! Imaginea, realizata in timpul unui podcast cu cei doi, a atras multe comentarii rautacioase. Dar fostul milionar nu s-a lasat mai prejos si a scos „artileria” grea!

In ultimele luni, Irinel Columbeanu a atras foarte mult atentia asupra sa. Cunoscandu-l pentru stilul sau de viata opulent, oamenii au fost surprinsi atunci cand au aflat ca fostul afacerist a ajuns la azil. Mai mult decat atat, el a avut nevoie de ajutor financiar pentru ca pensia sa nu acopera cheltuielile de la centrul pentru varstnici. Printre cei care s-au oferit sa il sprijine s-a numarat si manelistul Tzanca Uraganu.

Recent, Irinel Columbeanu si Tzanca Uraganu au filmat impreuna in podcast. In cadrul interviului, manelistul s-a oferit sa il ajute pe fostul milionar. In semn de multumire, acesta a publicat o imagine cu artistul, insotita de un mesaj.

„Adita Voicu(n.red. realizatorul podcast-ului) si o companie placuta, alaturi de Andrei Velcu, alias Tzanca Uraganul”, a mentionat Irinel Columbeanu, pe Facebook.

Fotografia a adunat cateva comentarii rautacioase, iar Irinel Columbeanu a rabufnit. Fostul milionar le-a raspuns cu replici dure celor care l-au luat la misto.

„Te faci de ras cu cotofana asta”, i-a scris cineva. / „Bine ca te pricepi tu la cotofene, martafoiule!”, a raspuns Columbeanu.

„Esti ramolit rau”, a replicat persoana respectiva. / „Ramolit esti tu, amarasteanule!”, a ripostat Irinel Columbeanu.Tzanca Uraganu l-a primit regeste pe Irinel Columbeanu, la el acasa. Masa a fost incarcata de sampanie si preparate traditionale. Cei doi s-au inteles foarte bine, iar manelistul chiar s-a oferit sa il ajute pe fostul milionar. Cantaretul i-a propus sa se alature formatiei Uraganilor.

„Am vrut sa-i sar si eu in ajutor, sa pot sa-l ajut cu ce pot eu. Il iau cu mine in trupa Uraganilor. Imi este drag de el, ii ascult sfaturile si chiar am ce invata de la dansul. Faceti parte din orchestra Uraganii. Vreau sa le transmit un mesaj celor care il judeca pe domnul Irinel.

Omul asta nu a deranjat niciodata pe nimeni. Cat despre banii lui pe care i-a avut sau pe care i-a pierdut, dansul a facut ceea ce a vrut cu banii si e treaba lui. Nu trebuie sa radem de niciun om care ajunge intr-o situatie din asta. Vedeti-va de treaba voastra!”, a spus Tzanca Uraganu, in podcastul „Fita cu Adita”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro