„HOT”: Gesturi „obscene” si clipuri hot.[SO1.EP1]

Uite-ne aici 17 februarie 2012 . Deja trecuti prin cateva tentative de sfarsituri ale lumii,dar inca suntem intregi si o sa ne bucuram impreuna de prima editie HOT ! In acest prim episod vom vorbii de doamna „shake it like a bunny” care face tot ce ii sta in putinta pentru a promova single-ul „Like A Bunny” cat mai bine.Andreea Balan nu conteneste sa nu fie in primele pagini ale ziarelor si asa se gandeste sa surprinda atat fanii cat si pe noi cu cate un gest „HOT”.La cel mai recent turneu al ei, artista a sarutat-o pe gura pe una dintre dansatoarele ei asa…ca intre colege,asta dupa ce nu demult aceasi Andreea Balan,intr-un concert sussinut in Bucuresti isi „batea” dansatoarele la fund, cu un bici.


Tot din aceasi categorie cu doamna „shake it like a bunny” face parte si nenea’ Ferry Corsten,care ne surprinde si el cu un clip incendiar in care o domnisoara,frumoasa ce e drept,face putina reclama la niste bikini…”decoltati”.

Acum de incheiere un mic sfat „HOT”…nu va lasati influentati!…Noi ne revedem vinerea viitoare la un nou episod „HOT”,stai aproape.

Urmariti-ne pe Facebook si Twitter.
Arata si prietenilor ce ai vazut tu: Credit FOTO: CLICK.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

10 comments

  1. In clipu de jos,tipa aia cred ca face economie la material :))).

  2. Massy deci e foarte tare emisiunea,chiar e faina

  3. Emisiunea asta adevar graieste 🙂

  4. Big like pentru idee si emisiune , foarte faina realizata

  5. chiar ca e hot tipa din clip <3

  6. tare faina emisiunea

  7. ce sa mai zic,sa zis tot,oricum respect pentru emisiune 🙂

Lasă un răspuns