„HOT” : De-ale casei [SO2.EP1]

Si iata-ne din nou aici dupa o lunga vacanta bine meritata ne revedem si noi cu bine la al doilea sezon din „HOT”.Astazi v-am pregatit doua videoclipuri destul de noi si foartee foartee … interesante :).Tom Boxer si Morena au lansat videoclipul piesei „Voulez Vous” (feat Meital de Razon) care la scurt timp a fost restrictionat in functie de varsta de YouTUBE fiind un clip prea „HOT” sa il vada oricine.

Cei care au vizionat clipul nu au fost incantati de clip si au inceput sa arunce cu cuvinte urate ca urmare cei de la Roton au dezactivat si posibilitatea de a comenta clipul.
Trecem la partea a doua a emisiunii in care va prezentam un videoclip de la Alex Gaudino si Shena la piesa „Watch Out” in care urmarim un meci de fotbal feminin.Nu putem spune decat ca acest clip trebuie urmarit!

Iata-ne la finalul editie de astazi si ca in oricare alt episod “HOT” avem un mic sfat pentru voi: “Pazitiva de temperaturile de 31 de grade in luna aprilieee!”.Noi ne revedem vinerea viitoare la un nou episod,stai aproape.

hot

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

One comment

Lasă un răspuns