“HOT” : Special de 5 Mai [SO2.EP2]

Neata tuturor,in special barbatilor pentru ca astazi de 5 mai avem o emisiune speciala de ziua lor.Toti s-au intrebat de ce nu apare „HOT” vineri,raspunsul este foarte simplu: astazi este ziua barbatului si nu am dorit sa treaca ne marcata aceasta zii drept urmare episodul apare astazi 5 mai si pe aceasta cale le uram si noi un la multi ani tuturor barbatilor in stilul propriu.
Astazi vom viziona doua super videoclipuri mai precis doua remixuri foarte tari numai bune de ascultat.Incepem cu Dj Pablo Poy care a facut un top Latin House pe anul 2011 pentru cele mai invoga piese.

Videoclipul este ales pe spranceana,un clip foarte „HOT” care te face sa fugi pana la mare si sa te distrezi fara oprire.In partea a 2 a a emisiunii va prezentam un remix de la Eddie Mono la piesele „Lollipop” insotit de un clip extravagant cu super fete…asa cadou de 5 mai.Va invitam pe toti sa il urmariti si sa va distrati pe „muzica” care v-am oferito.

Iata-ne la finalul editie de astazi si ca in oricare alt episod “HOT” avem un mic sfat pentru voi: “Distractia sa fie pe primul plannn”.Noi ne revedem vinerea viitoare la un nou episod,stai aproape.

hot

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns