“HOT” : Nu va mai plac iepurasii… (SO3.EP1)

Iata-ne la sezonul trei din super-saptamanalul “HOT” care anul trecut era unul din piesele de baza a website-ului nostru Yabbmusic.ro , dupa o lunga absenta revenim cu forte proaspete si cel mai important cu mult material HOT.Luati-va ceasca de cafea , asezati-va comod in canapea , incepe HOT!


Cei care au dat like paginii de Facebook a Simonei Sensual primesc cate un cadou HOT , acum trei zile Simona s-a fotografiat complet goala si a postat fotografia pe pagina ei.O adevarata bomba sexy … poza este mai jos 🙂

Nu va mai plac iepurasii…asa-i? In clipul de mai jos acest „iepuras” a strans peste 4.000 de dislike-uri in doar 4 zile…asta pentru ca este foarte sexy :)). Este clar ca aceasta cantareata a vrut cu tot dinadinsul sa faca milioane de vizualizari cu noul ei clip si sa ajunga ca PSY de cunoscuta , dar spre surprinderea ei noua nu ne mai plac iepurasii.
Hei bunny incearca data viitoare sa te costumezi in hipopotam poate o sa reusesti asa :))

De curand Maximilian,MefX si DJ Oldskull au lansat un super-videoclip la piesa „Arata Bine” , dansatoarele din Bamboo fac totul si vi-l recomandam si voua:

Asta a fost in primul episod din sezonul trei , pana data viitoare numai bine.
hot

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns