BLITZ: Interviu cu Silviu Pasca (SO1.EP1)

Am anuntat de foarte mult timp ca vrem sa lansa o emisiune pe canalul nostru de YouTube iar astazi avem placerea sa va prezentam primul episod din show-ul BLITZ produs special pentru YabbMusic.ro.In primul episod avem un interviu blitz cu fostul semifinalist de la Vocea Romaniei si concurent la Romanii au talent,este vorba de timisoreanul Silviu Pasca care ne-a raspuns la cateva intrebari simple.Vezi mai jos ce a iesit.

BLITZ va continua cu interviuri si de la alti artisti din industria muzicala romaneasca dar si cu editii speciale de la concerte,festivaluri etc.Daca va place acest proiect il puteti gasii si pe facebook www.facebook.com/TV.Blitz .

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

One comment

  1. Cum sa nu fie eliminat nimic din muzica romaneasca?:))) maneaua? baietii ca tine si ca velea care danseaza si canta ca pizdele? daca vroiati sa cantati acum 30-40 de ani fara sa fi avand toate filtrele astea sa va faca vocea calumea erati cacati!! numai aveti niciun pic de barbatie cand va comportati ca niste pizde si va puneti ochelari tot de pizde!!

Lasă un răspuns