Premierele cinematografice ale saptamanii 6-12 decembrie

In perioada 6-12 decembrie 5 filme asteapta sa fie alese de voi, spre vizionare. Blancanieves , Homefront , Inside Llewyn Davis , Povestea tigrului si Saving Santa sunt cele 5 filme care va asteapta in cinematografe incepand de astazi!


Blancanieves este o reinterpretare a basmului Alba ca Zapada transformat de Pablo Berger intr-un film suprarealist alb-negru si mut. El si-a plasat actiunea in anul 1920 iar Alba ca zapada este o fetita care nu si-a cunoscut niciodata mama si care este intr-un conflict permanent cu mama vitrega. Ea invata meserie de la tatal ei care este un toreador celebru si fuge de acasa. Mama vitrega este interpretata de Maribel Verdu (Y Tu Mama También, Pan’s Labyrinth) iar Alba ca zapada este Macarena Garcia, care a aparut doar in cateva seriale tv.

Homefront este un film de actiune scris de Sylvester Stallone care il are protagonist pe Phil Broke (Jason Statham), un fost agent DEA ce vrea sa-si dedice viata familiei si sa lase in urma violenta de care se lovea in misiuni. Asa ca se muta impreuna cu fiica lui intr-un oras care, la prima vedere, pare destul de linistit. Totul se schimba insa atunci cand intra in conflict cu un grup de traficanti de droguri, condusi de Gator (James Franco).

Inside Llewyn Davis
Dupa aproape trei ani de pauza, fratii Coen revin cu o noua productie de neratat, recompensata cu Marele Premiu al Juriului de la Cannes. De data acesta si-au ales ca subiect muzica, mai exact viata unui cantaret de folk al carui destin i-a impresionat intr-un mod aparte. Este vorba de filmul Inside Llewyn Davis, care urmateste povestea lui Llewyn Davis (interpretat de Oscar Isaac) si este inspirat din viata lui Dave Van Ronk, un folkist care a compus in anii ’60 si care a fost prieten bun cu Bob Dylan.
Alaturi de Oscar Isaac mai apare si Justin Timberlake, care interpreteaza rolul unui cantaret de muzica folk pe nume Jim, iar Carey Mulligan este sotia lui

Povestea tigrului
Avem si-un film indian, combinatie de actiune- drama- romance, care ne poarta in lumea intunecata a spionajului si a serviciilor secrete alaturi de Salman Khan si frumoasei Katrina Kaif.

Saving Santa
O animatie care ne introduce in spiritul Craciunului printr-o poveste despre obezul elf Bernand care trebuie sa salveze Polul Nord pentru ca cei mici sa-si poata primi cadourile de Craciun. Vocile apartin actorilor Martin Freeman, Tim Curry si Ashley Tisdale.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns