Ultimele premiere cinematografice ale acestui an

Daca intentionati sa ajungeti zilele aceastea la cinema, atunci puteti alege intre 3 premiere:


47 Ronin este jumatate drama istorica si jumatate aventura epica fantasy a carei actiune este plasata in Japonia secolului al 18-lea
Dupa ce un razboinic le ucide maestrul si ii declara proscrisi, 47 de samurai ramasi fara stapan jura sa se razbune si sa-si recastige onoarea. Goniti din casele lor si raspanditi prin tot tinutul, acesti ronini se vad nevoiti sa apeleze la ajutorul lui Kai (Keanu Reeves), un samurai de rang inferior, pe care odinioara il repudiasera, pentru a-si croi drum printr-o lume de bestii mistice, vrajitorii si teroare fantasmagorica.
Acest renegat exilat si devenit sclav devine cea mai mortala arma a lor, transformandu-se intr-un erou care le va da acestor rebeli, depasiti numeric de dusman, imboldul de a cauta nemurirea.

The Secret Life of Walter Mitty este un film regizat de actorul Ben Stiller si inspirat din nuvela lui James Thurber, scrisa in anul 1939. In cel mai nou film al sau, care este totodata un remake, Ben, urmareste povestea lui Walter Mitty (interpretat de el) un om timid cu o viata banala care lucreaza la o revista de fotografie si care viseaza cu ochii deschisi la colega sa de care e indragostit si la calatorii pline de aventuri. Intr-o zi descopera ca ii lipseste negativul unei poze si porneste in aventura vietii sale.

Animatia Frozen ne spune povestea Annei (Kristen Bell) care e hotarata sa escaladeze cele mai inalte piscuri pentru a ajunge in regatul Craiesei, sora ei cea rea, unde spera sa dezlege blestemul iernii vesnice. In acesta calatorie, Anna este insotita de curajosul muntean Kristoff (Jonathan Groff) si de renul Sven. Pe drum vor intalni tot felul de personaje haioase, cum ar fi un om de zapada comediant pe nume Olaf (pe care l-ati vazut in primul trailer) si niste troli magici. Actorii care-si imprumuta vocea sunt Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad si Santino Fontana.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns