Premierele cinematografice ale saptamanii 17- 23 ianuarie

Cel mai provocator film al anului rivalizeaza cu doua filme de actiune ca la carte si cu o drama inspirata dintr-un caz real. Voi pe care o sa-l vedeti primul?

American Hustle

Regizorul David O Russel a mai fost nominalizat la Oscar cu filmele The Fighter si Silver Linings Playbook. De data asta vine cu un thriller politic inspirat dintr-un caz de coruptie din anii ’70, cand 31 de oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei au fost pusi sub acuzare. Christian Bale este un escroc financiar pe nume Melvin Weinberg, care alaturi de amanta si partenera sa Amy Adams, este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control pentru a pacali o serie de politicieni.

Jack Ryan: Shadow Recruit

JACK RYAN: AGENTUL DIN UMBRA este un thriller de actiune bazat pe personajul creat de maestrul genului de spionaj, Tom Clancy. Filmul urmareste povestea lui Ryan (Chris Pine, “Star Trek”), de la viata sa dubla, dar linistita, ca veteran de razboi devenit expert pe Wall Street, la initierea sa exploziva ca agent CIA care demasca un complot terorist la Moscova. In distributie regasim actorii Chris Pine, Kevin Costner, Kenneth Branagh, Keira Knightley.

Grudge Match

Sper ca nu aveti de gand sa ratati meciul secolului! In comedia Grudge Match,doua legende care isi ignora varsta – Robert de Niro (70 de ani) si Sylvester Stallone (64) se intorc in ring pentru o competitie de zile mari. Billy „Kid” Mcdonnen (Robert De Niro) si Henry „Razor” Sharp (Sylvester Stallone) se dusmanesc de vreo 30 de ani, Motivul? Dupa ce s-au confruntat de nenumarate ori in ring, carierele lor au fost distruse atunci cand Razor a decis sa se retraga fix inaintea unui meci decisiv. Cateva decenii mai tarziu cei doi au sansa sa-si ia revansa. Asa ca ajutati de doi antrenori priceputi incearca sa se repuna in forta pentru meciul anului, mai ales acum cand intreaga medie este cu ochii pe ei. In distributie ii mai avem pe Alan Arkin, Kevin Hart, Jon Bernthal, Kim Basinger, Camden Grey s.a

Nymphomaniac

Ultimul film al lui Lars von Trier, dezvaluie totul inca din titlu. Avem toate motivele sa-l numim „probabil cel mai controversat film al anului” pentru ca regizorul (Lars), producatorul (Louise Vesth) si actorul principal (Shia LaBoef) au precizat deja ca filmul va contine scene de sex real, nedisimulat, motiv pentru ca va fi lansat in doua versiuni: una pe fata, pe care regizorul o numeste „hardcore pornograhic cut” si alta mai cu perdea, numita „softcore”. Este vorba de jurnalul intim al unei femei ajunsa la varsta de 50 de ani, care se confeseaza unui barbat. Charlotte Gainsbourg, care ne-a convins deja de senzualitatea ei in Antichristul, vine de data aceasta fara perdea.

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns