Premierele cinematografice ale saptamanii 31 ianuarie – 6 februarie

Aveti chef de mers la film? Atunci trebuie sa va avertizez ca saptamana asta sta sub semnul actiunii!


Puteti alege intre urmatoarele premierele cinematografice ale saptamanii:

Tokarev
Tokarev este un thriller de actiune, regizat de Paco Cabezas, cu Nicolas Cage in rolul unui fost infractor care se reuneste cu vechea lui gasca pentru a isi recupera fiica din mana Mafiei Ruse.

The Legend of Hercules
Kellan Luzt ii da viata lui Hercule, intr-un film de actiune 3d care se desfasoara in Grecia antica. Pe Hercule il asteapta un destin fantastic: el este cel care trebuie sa rastoarne pe regele tiranic de pe tron si sa readuca pacea. Doar ca el nu isi cunoaste menirea si vrea un singur lucru: iubirea printesei din Creta. Ce credeti ca va alege: sa fuga alaturi de dragostea lui sau sa lupte pentru a-si implini destinul?

Into The white
O drama de razboi inspirata din evenimente reale, cu Rupert Grint in rol principal si cu actiunea plasata in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, in Norvegia. Doua avioane, unul britanic, celalalt german, se prabusesc intr-un ?inut izolat iar coincidenta face ca pilotii goniti de ger sa caute adapost in aceeasi casa. Cu toate ca razboiul i-a transformat in inamici, singura sansa de a supravietui este sa colaboreze.

Justin Bieber’s BELIEVE
Fanii Justin Bieber au un motiv serios sa ia cu asalt cinematografele. Documentarul BELIEVE este o continuare a produc?tiei Never Say Never din 2011 si se concentreaza pe turneul mondial Believe pe care Bieber l-a inceput in 2012.
Pe langa secvente din culisele concertelor, documentarul mai cuprinde interviuri exclusive cu mama lui Justin, Pattie Mallette, mentorul sau Usher Raymond IV, managerul Scooter Braun, rapperul Ludacris, etc.

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns