Vulpix feat. DOC – Alo , colegu? (premiera)

Casa de discuri Voices Media are onoarea sa anunte o colaborare intre Vulpix si cunoscutul hip-hop-er, DOC. “Alo, colegu” este cea mai noua piesa semnata de Vulpix in premiera pe YabbMusic.ro.


Vulpix, (originar din Caransebes) si-a inceput cariera in anul 2008, si in timp s-a adaptat unor stiluri muzicale variate, dar care aveau la baza hip-hop-ul. A lansat pana acum 2 albume, ce vor putea fi downloadate in curand de pe site-ul www.voicesmedia.ro . In anul 2010 a scos primul sau material care se numeste „Eu plec, tu ramai”, ce contine 13 track-uri iar in 2011 lanseaza cel de-al doilea album „Pamant” ce insumeaza 10 track-uri. De asemenea, artistul are la activ doua videoclipuri filmate, montate si regizate de Sergiu Nicula (Sega). In prezent lucreaza la cel de-al treilea album si totodata primul sau proiect muzical major, avand invitati pe Doc, Cosy, El Nino, Gecko si multi altii.
Cateva detalii tehnice despre melodia “Alo, colegu”: Instrumentalul este produs de Sez, versurile au fost scrise de Vulpix si DOC, mixingul si masteringul a fost realizat de Costin Milon la Super Sound Studio iar artworkul ii apartine lugojeanului Catalin Cristea (Massy).

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro