Lissa – In my city (premiera videoclip)

Dupa ce a interpretat rolul Ramonei in filmul romanesc “Poveste de cartier”, LISSA lanseaza prima piesa din cariera solo – In My City – insotita si de un videoclip fresh. Single-ul este compus si produs de Rompe Music, echipa formata din Valentin Tulica, Marian Gurenco si Ionut Prodan. Videoclipul regizat de Bogdan Ciubotaru, a fost realizat de casa de productie ”Calatorie Magica”, si a fost filmat in Cinque Terre, o locatie deosebita din Italia.

„De cand eram micuta, mi-a placut sa cant. Pe la 10 ani, tineam concerte in fata blocului cu prietenele mele si imi aduc aminte cu drag ca se strangeau toti vecinii la mini-spectacolul nostru. La varsta de 12 ani, am luat mult mai in serios muzica si am cantat prima data pe o scena adevarata. Am avut sansa sa lucrez cu profesori de muzica foarte bine pregatiti, precum Lucretia Marinescu si Claudiu Pescaru, cei care m-au dus prima oara la un festival de muzica usoara. Dupa aceea, au urmat multe participari la concursuri si festivaluri, unde am obtinut multe premii.”, declara LISSA.

Tanara artista pregateste un material discografic, iar de un an, lucreaza intens la acest proiect. “Dupa multa munca, am decis impreuna cu echipa mea sa lansez 4 single-uri. “In My City” este prima piesa din aceasta serie. Cu aceasta ocazie, vreau sa le multumesc tuturor celor care ma sprijina si imi dau incredere pentru a continua acest vis!”, adauga artista. In 2012, frumoasa LISSA a facut parte din echipa lui Marius Moga la ”Vocea Romaniei” unde a cucerit publicul cu vocea sa.

loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro