Azara – In noapte (premiera single nou)

Voices Media are placerea sa va prezinte un nou proiect muzical, produs de Andreias Music, care se numeste Azara si se aude in premiera pe YabbMusic.ro.


Dar cine este Azara? Pai, haideti sa va spunem noi cine e frumoasa si talentata domnisoara, care interpreteaza piesa „In Noapte”. Se numeste Alina Vulpe, este din Barlad, urmeaza Scoala de Muzica si Arte Plastice”N.N Tonitza” Barlad, iar pe viitor doreste sa ajunga in capitala la Facultatea de Muzica si sa-si cladeasca o cariera muzicala solida.

”Cant inca de la varsta de 12 ani. Cu timpul am fost la foarte multe concursuri unde am luat multe dipome cu locul 1 , 2, 3, medalii si cupe. Am fost invitata la unele baluri unde am cantat cu drag. Acum, sunt la liceul de muzica si imi doresc ca pe parcurs sa ajung cat mai sus in acest domeniu. Muzica este ceea ce stiu sa fac cel mai bine si ma mandresc cu acest lucru.” a declarat Azara.


Cateva detalii tehnice in legatura cu piesa “In Noapte”: Muzica si versurile au fost scrise de Mihai Andreias, orchestratia a fost efectuata de Heinrich Alexandru Fredi si Andreias, procesele de mixaj si masterizare au fost realizate de Attila Lukinich la DStudioPro, iar artwork-ul este semnat de lugojeanul Cristea Catalin (Massy).
„In Noapte” este o piesa frumoasa si are tot ce-i trebuie pentru a ajunge la inimile ascultatorilor. Auditie placuta!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro