Cea mai sanatoasa apa cu ghimbir

Pe langa faptul ca tine organismul hidratat, acest ritual atrage dupa sine beneficii foarte importante pentru sanatatea intregului organism. Asa a reusit si Andreea Mantea sa slabeasca!
andreea-mantea 2
Consumul regulat al apei cu ghimbir reprezinta una dintre cele mai bune metode de a elimina toxinele din organism, de a tine senzatia de foame sub control si de a proteja organismul impotriva bolilor.

Apa cu lamaie si ghimbir poate fi consumata pe parcursul zilei, inlocuind cu succes apa consumata in mod obisnuit.
loading...
Este una dintre cele mai sanatoase retete de pierdere in greutate care imbunatateste vizibil starea generala de sanatate a organismului. Infuzia cu ghimbir este eficienta si in arderea grasimilor stocate la nivelul taliei, soldurilor si coapselor.

Ingrediente:

– 1 litru de apa radacina de ghimbir (aproximativ 3 cm)
– 2 lamai
– 4 linguri miere (optional)

Mod de preparare

Taiati o radacina proaspata de ghimbir felii. Adaugati feliile de ghimbir in 1 l-1.5 l de apa si puneti la fiert. Cand apa incepe sa fiarba, dati focul mai incet si lasati sa fiarba timp de 15 minute. Raciti amestecul dupa care strecurati-l.Puteti bea apa cu ghimbir pe tot parcursul zilei. Pentru o detoxifiere completa a organismului, se recomanda sa beti 1 l pe zi, timp de cel putin 6 luni. O varianta mai eficienta care conserva mai bine unele proprietati ale ghimbirului dar necesita mai multa rabdare este sa taiati ghimbirul in felii subtiri si sa-l lasati peste noapte timp de 8 ore in frigider intr-un borcan cu 1-1.5 litri de apa plata. Dezavantajul este ca in aceasta varianta bautura se conserva mai putin si trebuie bauta in aceeasi zi.

Un avantaj important este ca puteti turna amestecul intr-un termos consumandu-l la servici oriunde ati merge.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro